C'est ça

Beoordeling 9,4 gebaseerd op 5 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

C'est ça
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

C'est ça is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt C'est ça te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

C'est ça heeft 5 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met C'est ça.
Gemiddeld wordt C'est ça met een 9,4 beoordeeld.
C'est ça heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over C'est ça

Voor professionele muurschilderingen moet je bij C'est ҫa zijn. Ik schilder op alle ondergronden. Muren, meubels,plafonds, deuren, ramen en textiel. Ook voor het decoreren van speelgoedkisten, meubels en geboorteborden. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik kan het beschilderen. Voor een vrijblijvend advies en prijsopgave ben je welkom om contact op te nemen. Gespecialiseerd in bedrijfsruimtes, kinderkamers en instellingen.

Ook voor persoonlijke ontwikkeling door middel van teken therapeutische trainingen kan je bij C'est ҫa terecht. Teambuilding, werken aan zelfvertrouwen, ontspanning, assertiviteit. In groepsverband of individueel, door middel van teken, schilder en creatieve opdrachten krijg je meer inzicht in jezelf, jouw team en jouw bedrijf.

Tot C'est ҫa!

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

C'est ça
Heuvelstraat 5
5101 TB, Dongen

Vragen aan C'est ça