5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Comatherm
Ecustraat 1
4879 NP, Etten-Leur
076 508 8077

Reviews van Comatherm


Beoordeling 6,7 gebaseerd op 3 individuele klantbeoordelingen.

Comatherm

66,67%
0%
33,33%

Comatherm beoordelingen en ervaringen

66,67% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Comatherm op basis van 3 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  0
  Waarom beveelt u Comatherm wel of niet aan:

  Wij hadden aan Comatherm gevraagd of ze bij ons kozijnen konden plaatsen, en hadden dit uitgebreid met een nieuwe dakgoot en overkapping in de achtertuin. Enige voorwaarde die we hadden was om dit voor de grote vakantie te plaatsen aangezien ik ziek was ( Comatherm wist hiervan ) en na de grote vakantie zou ik waarschijnlijk te ziek zijn om de verbouwing aan te kunnen. We hadden dit in februari afgesproken en sinds die tijd hadden we alleen de offerte voor de ramen gehad en hebben we herhaaldelijk gevraagd om de offerte voor de overkapping en de dakgoot. Er is wel iemand komen kijken, en de maten zijn opgenomen, maar een offerte voor de overkapping en de dakgoot is er nooit gekomen. Wat er wel is gebeurd is eigenlijk te onbeschoft voor woorden. Toen wij navraag deden in juli ( we had dit reeds enkele keren eerder gedaan ivm de afspraak om te leveren voor de grote vakantie ) kregen we te horen dat de ramen binnen waren en dat die na de grote vakantie geplaatst zouden worden. Toen we zeiden dat dat de afspraak niet was kregen we te horen dat dat jammer was, want er was eerder geen tijd, en we hadden een contract getekend. Aangezien we nog helemaal niets overeengekomen waren ( Wij waren nog aan het wachten op de offerte voor de overkapping en de goot ) en dus ook nergens voor getekend hadden, wilden wij dus graag van Comatherm een door ons ondertekend contract zien. Echter dit konden ze niet overleggen aangezien het er niet was en 10 minuten na ons gesprek kregen we een email waarin Comatherm ons mededeelde dat ze geen kozijnen meer kwamen plaatsen bij ons, want de voorwaarde om voor de grote vakantie te leveren konden ze niet waar maken. claden@home.nl Met andere woorden ze hebben ons maanden aan het lijntje gehouden, gezegd dat er kozijnen waren, ons vals voorgelogen dat we een contract getekend hadden en toen ineens alles geannuleerd. Sorry maar ik geloof niets van dit verhaal, geen enkel bedrijf zou als zij kosten gemaakt hadden voor ramen, de order geannuleerd hebben ( en we hebben zeer afwijkende maten die niet zo maar ergens anders te plaatsen zijn ). Met dit bedrijf doen wij dus NOOIT meer zaken. En we willen iedereen dan ook echt waarschuwen dat als je toch zaken met hen wenst te doen, je dan alle voorwaarden die je met hen afspreekt in het contract vast laat leggen met eventueel een boete clausule als ze zich hier niet aan houden. Een goed bedrijf zal dit geen probleem vinden.

  Verbeterpunten:
  Je aan afgesproken tijden houden en klanten niet laten zitten.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Comatherm wel of niet aan:

  Super service en altijd vriendelijk!

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Comatherm wel of niet aan:

  Ruime keuze in de showroom , goede uitleg door de verkopers en perfect vakmanschap door de monteurs.

  Verbeterpunten:
  Ga zo door!

Schrijf een beoordeling

Over Comatherm

Comatherm uit Etten-Leur informeert en adviseert u vrijblijvend over diverse types Kozijnen, Zonwering, Serres, Overkappingen en Dakkapellen. Met ruim 30 jaar ervaring zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde bedrijven op ons vakgebied in Nederland. Kies voor Comatherm, dan kiest u voor kwaliteit. Wij werken namelijk uitsluitend met A-merken, zodat kwaliteit en garantie zijn verzekerd.

Bezoek onze showroom, waar tal van opstellingen klaar staan om u een indruk te geven van de mogelijkheden. Kijk hier voor onze openingstijden. Onze adviseurs worden getraind en bijgeschoold zodat u zij kunnen informeren over de laatste trends en mogelijkheden.

Kunt u niet bij ons langs komen? Wij komen graag bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken. Samen met u stellen wij een wensenlijst op, waarna een advies op maat volgt. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Erkend 5-sterrenspecialist

Comatherm is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Comatherm te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Comatherm ?

Vraag het de specialist