5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Compasspools West

0%
0%
0%

Compasspools West beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Compasspools West op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Compasspools West

COMPASS POOLS KERERAMISCHE ZWEMBADEN, LEVENSLANG GENIETEN!

Een Compass Pool is een hoogwaardig, keramisch composiet monoblock zwembad. De zwembaden van Compass Pools kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Compass Pools West Nederland is leverancier van zwembaden met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en biedt u de beste garanties.

Wereldwijd zijn er meer dan 60.000 geïnstalleerde zwembaden en meer dan 30 jaar ervaring in Australië, Europa en de Verenigde Staten is Compass Pools wereldwijd marktleider.

In 1980 gebruikte Compass Ceramic Pools als een van de eerste keramische composiet materialen in de productie van hun zwembaden. Dit resulteerde in 1993 tot de uitvinding van het keramische composiet zwembad voorzien van een Bi-luminite™ kleur. Op dit moment maakt Compass Pools gebruik van deze technologie om de mooiste 3D kleuren te realiseren voor uw zwembad.

Overtuigd van de hoge kwaliteit van de keramische zwembaden biedt Compass Pools u een unieke garantie van 20 jaar! U bent dus verzekerd van jarenlang zorgenloos zwemplezier.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze producten? Neemt u dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op. Wij staan u graag te woord

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Compasspools West is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Compasspools West te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 14:30
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Compasspools West ?

Vraag het de specialist