Coppens Slaapcomfort

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Coppens Slaapcomfort is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Coppens Slaapcomfort te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Coppens Slaapcomfort heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Coppens Slaapcomfort.
Gemiddeld wordt Coppens Slaapcomfort met een 0 beoordeeld.
Coppens Slaapcomfort heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Coppens Slaapcomfort

Al meer dan 35 jaar de beddenspeciaalzaak in het waterweg gebied.

Welkom bij Coppens Slaapcomfort, een familiebedrijf dat sinds 1982 u met raad en daad adviseert bij de aanschaf van een goed en verantwoord bed.

De showroom is sfeervol ingericht met de nieuwste trends op het gebied van slapen. Of u nou een kussensloopje zoekt in een vreemde maat of kleur, of u zoekt een compleet ingerichte slaapkamer. Bij ons slaagt u zeker ! Wij zijn gespecialiseerd in anatomisch verantwoorde ligging. Maar ook onze vakkennis over bijvoorbeeld dekbedden, kussens, bed of bad textiel en meubilair zal u zeker aanspreken.

Een gezonde nachtrust is een essentieel onderdeel van het dagelijkse leven. Een goed bed kopen, dat voor u persoonlijk goed ondersteunt (ieder mens is per slot van rekening anders, gewicht, voorkeuren etc.) doe je niet van een plaatje of papier. In de showroom bent u dan ook van harte welkom om te komen proef liggen, zo kunt u de juiste keuze maken. Deze website kan u wel helpen om te beginnen met een ontdekkingstocht door beddenland. Mocht u naar aanleiding hiervan vragen en/of opmerkingen hebben stuurt u ons dan gerust een e-mail of maakt u gebruik van het contactformulier via deze site. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Contact

Coppens Slaapcomfort
Oranjestraat 19-21
3111 AM, Schiedam

Vragen aan Coppens Slaapcomfort