d-sire keukens & lifestyle

d-sire keukens & lifestyle
verzamelt geen beoordelingen en ervaringen.

Over d-sire keukens & lifestyle

d-sire keukens & lifestyle in Heerenveen staat in Friesland bekend om hoogwaardige keukens die opgaan in de architectuur van uw specifieke leefomgeving.

Of het nu gaat om een bestaande situatie, een interne verbouwing of nieuwbouw, ons ontwerp verheft een keukenontwerp tot d-sire keukenontwerp. Het feit dat wij met andere ogen tegen invulling van ruimtes aankijken, maakt dat mensen uit het hele land een beroep op ons doen voor een d-sire keukenontwerp. Kenmerkend zijn de afwijkende keuzes die gemaakt worden, zoals muren die soms moeten wijken om een keukenontwerp te integreren met de woonkamer tot een moderne, stijlvolle living.
Bij uw bezoek in onze winkel kijken we verder dan uw wensen en voorkeuren. Exclusieve vormgeving en design vormen de basis van een persoonlijk ontwerp waarin uw levensfilosofie tot uitdrukking wordt gebracht.

In onze keuken/design winkel hebben we een speciale collectie samengesteld waar niet alleen het eindresultaat kwalitatief en esthetisch verantwoord is, maar ook het circulaire gedachtegoed net zo belangrijk is. Onze collectie bestaat uit een diversiteit van producten en accessoires, die ontwikkeld en geproduceerd zijn vanuit deze gedachte. Verduurzaming hoeft geen afbreuk te doen aan gemak, esthetiek of investeringen.

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
gesloten

Contact

d-sire keukens & lifestyle
Dracht 2-6
8442 BP, Heerenveen

Vragen aan d-sire keukens & lifestyle