5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Daikin Nederland
Fascinatio Boulevard 562
2909 VA, Capelle aan de IJssel
0883245460

Daikin Nederland

0%
0%
100%

Daikin Nederland beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Daikin Nederland op basis van 1 beoordeling

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  0
  Waarom beveelt u Daikin Nederland wel of niet aan:

  Ze leveren hun product aan zwendel verkopers. Die geen garantie geven. Andere bedrijven kunnen geen service geven en Daikin zelf geeft helemaal geen service. De airco is een half jaar oud en ga regelmatig in de fout op elektronisch gebied. Dat kan je dan oplossen door alles spanningsvrij te maken, maar nu ben ik volgens mij de R32 kwijt via het gedeelte bij de compressor, daar komt een vettige vloeistof vandaan. Dus ik ben nu op zoek naar een echte airco met echte service.

  Verbeterpunten:
  Als Daikin service gaat verlenen en gaat leveren via echte installatie firma's dan is er natuurlijk een mogelijkheid. Maar betere service als geen service is erg gemakkelijk

  Reactie van Daikin Nederland

  Beste heer Jordens,
  Daikin Nederland levert alleen aan erkende installateurs. Er zijn echter firma\'s op de markt die niet bij ons inkopen en parallel uit andere landen partijen opkopen. Die worden dan niet met Nederlandse service ondersteund inderdaad. Erg vervelend dat u hiermee te maken heeft gekregen.
  Het is dan ook altijd goed om te controleren waar de installateur de Daikin producten vandaan betrekt en hoe de installateur u achteraf service verleent i.s.m Daikin.
  Wij doen ons best om op te treden tegen dit soort praktijken, maar kunnen het helaas niet altijd voorkomen. Via onze website kunt u erkende instalateurs vinden waar u onze producten en service kunt afnemen.

Schrijf een beoordeling

Over Daikin Nederland

"Een topproduct dat werkt"

We staan voor kwaliteit bij Daikin. Of het nu om airconditioning of een warmtepomp gaat, Daikin levert altijd de beste kwaliteit via erkende installateurs.
Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om ons meteen te bellen of te mailen. Het is altijd raadzaam om eerst met uw installateur contact op te nemen, want die kent uw situatie het beste.

Daikin Consumentenservice: 088-3245421

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Daikin Nederland is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Daikin Nederland te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Daikin Nederland?

Vraag het de specialist