DakkapelExpert.com

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

DakkapelExpert.com is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt DakkapelExpert.com te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

DakkapelExpert.com heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met DakkapelExpert.com.
Gemiddeld wordt DakkapelExpert.com met een 0 beoordeeld.
DakkapelExpert.com heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over DakkapelExpert.com

Dakkapel Expert.com
Wij zijn uw expert in dakkapellen. We plaatsen dakkapellen van hout, kunststof en prefab modellen, op basis van de specifieke wensen van onze klanten. We beschikken over een ruime ervaring en brede expertise. Benieuwd of u een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van een dakkapel of wat daarbij komt kijken en wat het zal gaan kosten? U bent bij ons aan het juiste adres. We kunnen de dakkapel plaatsen en zorgen op voorhand voor de informatie waar u naar zoekt, zodat u uitstekend weet waar u aan toe bent en u niet voor verrassingen komt te staan.

Dakkapel plaatsen
Als we een dakkapel plaatsen zorgen we voor een vlotte werkwijze, op basis van onze uitgebreide ervaring. Wist u dat uw dak bij het plaatsen van een prefab dakkapel vaak al binnen 2,5 uur weer waterdicht is? We kunnen daarnaast een houten of kunststof dakkapel plaatsen, waarbij we indien nodig zorgen voor een aanpassing van de dakconstructie. We werken met A-merk materialen, zodat u kunt rekenen op een duurzame dakkapel van uitstekende kwaliteit. Dit komt de levensduur sterk ten goede, net als de toegevoegde waarde voor de rest van uw woning.

Dakkapel prijzen
Benieuwd naar de dakkapel prijzen? U ontvangt van ons altijd een scherpe offerte, die we uiteraard graag toelichten. We kopen de hoogwaardige materialen scherp voor u in en zorgen voor een vlotte werkwijze om de kosten zoveel mogelijk te drukken. Benieuwd naar wat een dakkapel kost op basis van uw specifieke voorkeuren of zoekt u naar advies met betrekking tot de materialen? We houden rekening met de uitstraling van de woning en uw budget, zodat u kunt rekenen op een passende dakkapel. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over dakkapellen, vergunningen, de prijzen en natuurlijk de plaatsing. We horen graag van u.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

DakkapelExpert.com
Mon Plasir 6 H
4879 AN, Etten-Leur

Vragen aan DakkapelExpert.com