5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

de Boer Maatwerk in Keukens

0%
0%
0%

de Boer Maatwerk in Keukens beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met de Boer Maatwerk in Keukens op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over de Boer Maatwerk in Keukens

De Boer Maatwerk in keukens richt zich op maatwerk met aandacht voor de wensen van de klant.

De keuken waarover je droomt, geeft je woning meerwaarde. Die passende, praktische kwaliteitskeuken zorgt voor gezelligheid. Het is het middelpunt in huis en draagt bij aan de leefsfeer. Je keuken is dé plek waar je je goed voelt. Dat is De Boer Maatwerk in keukens.

GRATIS BEZOEK AAN HUIS

Annemiek staat altijd voor je klaar. Tijdens het kosteloze huisbezoek ziet ze hoe je woont en leeft. Ze ervaart de ruimte zelf, zodat ze ziet welke mogelijkheden deze biedt.

3D-ONTWERP

Een goed advies is de basis van een goede keuze. Annemiek maakt na het huisbezoek gratis een 3D-ontwerp. Zo zie je meteen hoe het gaat worden. Je toekomstige keuken komt helemaal tot leven.

VERBOUWING EN AANPASSINGEN

Soms is het praktischer om een deur te verplaatsen, een muurtje te verwijderen of een leiding te verleggen. Met technisch inzicht adviseert De Boer keukens en interieur over de mogelijkheden. Natuurlijk regelt ze ook de juiste vakmensen. Daarvoor maakt ze gebruik van haar uitgebreide netwerk.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van De Boer Keukens en Interieur . Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Erkend 5-sterrenspecialist

de Boer Maatwerk in Keukens is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt de Boer Maatwerk in Keukens te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Openingstijden

Maandag
11:00 - 16:00
Dinsdag
11:00 - 16:00
Woensdag
11:00 - 16:00
Donderdag
11:00 - 16:00
Vrijdag
11:00 - 16:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan de Boer Maatwerk in Keukens?

Vraag het de specialist