De Haan en Buis Verzekeringen

Beoordeling 8,9 gebaseerd op 290 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
92,1%
Tevreden
5,9%
Ontevreden
2,1%

De Haan en Buis Verzekeringen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

De Haan en Buis Verzekeringen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt De Haan en Buis Verzekeringen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

De Haan en Buis Verzekeringen heeft 290 klantbeoordelingen verzameld.
92% is supertevreden, 6% is tevreden en 2% is ontevreden.
97.93% heeft goede tot zeer goede ervaringen met De Haan en Buis Verzekeringen.
Gemiddeld wordt De Haan en Buis Verzekeringen met een 8,9 beoordeeld.
De Haan en Buis Verzekeringen heeft een NPS score van 90 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over De Haan en Buis Verzekeringen

Bij de Haan en Buis Verzekeringen bent u aan het juiste adres voor al uw particuliere en zakelijke verzekeringen. Onze deskundige verzekeringsadviseurs helpen u bij het afsluiten van het beste verzekeringspakket voor uw situatie. Op een laagdrempelige en persoonlijke manier.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van De Haan en Buis Verzekeringen. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

De Haan en Buis Verzekeringen
Kerkstraat 58
1687 AS, Wognum

Vragen aan De Haan en Buis Verzekeringen