De Hanze Witgoed & Outlet Store

Beoordeling 10 gebaseerd op 5 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

De Hanze Witgoed & Outlet Store
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

De Hanze Witgoed & Outlet Store is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt De Hanze Witgoed & Outlet Store te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

De Hanze Witgoed & Outlet Store heeft 5 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met De Hanze Witgoed & Outlet Store.
Gemiddeld wordt De Hanze Witgoed & Outlet Store met een 10 beoordeeld.
De Hanze Witgoed & Outlet Store heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over De Hanze Witgoed & Outlet Store

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van De Hanze Witgoed & Outlet Store. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

De Hanze Witgoed & Outlet Store
Dieselstraat 11
8263 AE, Kampen

Vragen aan De Hanze Witgoed & Outlet Store