De Horlogeschuur

Beoordeling 9,8 gebaseerd op 4 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

De Horlogeschuur
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

De Horlogeschuur is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt De Horlogeschuur te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

De Horlogeschuur heeft 4 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met De Horlogeschuur.
Gemiddeld wordt De Horlogeschuur met een 9,8 beoordeeld.
De Horlogeschuur heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over De Horlogeschuur

Het kopen van een horloge doet u niet elke dag. Of U nu een klassiek, een modieus of een sportief horloge zoekt, voor uzelf of om cadeau te geven, www.dehorlogeschuur.nl heeft het!

Dehorlogeschuur.nl is dé online specialist in merkhorloges, waar service en kennis van zaken voorop staan. Dehorlogeschuur.nl heeft een uitgebreid assortiment aan dameshorloges en herenhorloges met van o.a. de merken Invicta, Technomarine en S.Coifman en nog veel meer.


24 Uurs Levering
De Horloge Schuur garandeert een 24 uurs levering voor de modellen die op voorraad zijn. Vandaag voor 15:00 besteld morgen in huis!

2 Jaar Garantie
Bij elk van onze producten wordt standaard 2 jaar garantie op het uurwerk geleverd. Wanneer u het product aanmeld op onze Service Portal wordt deze met 1 Jaar verlengt.


Eigen Service Center
In samenwerking met Invicta Europe kunt u een Horloge zelf ter reparatie of retour ingeven. Dit zodat u zelf zicht heeft op het process.


Gratis Verzending
Bij al onze producten zit een gratis verzending. Track & Trace & Verkzekerd zodat u het product altijd netjes krijgt geleverd en er optimaal van de experience kunt genieten.

Kijk snel op www.dehorlogeschuur.nl

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Altijd Open
Dinsdag
Altijd Open
Woensdag
Altijd Open
Donderdag
Altijd Open
Vrijdag
Altijd Open
Zaterdag
Altijd Open
Zondag
Altijd Open

Contact

De Horlogeschuur
Van Doorenstraat 9
5481 RC, SCHIJNDEL

Vragen aan De Horlogeschuur