De Jong Kozijnen Tilburg

Beoordeling 0 gebaseerd op 1 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
100%

De Jong Kozijnen Tilburg
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

De Jong Kozijnen Tilburg is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt De Jong Kozijnen Tilburg te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

De Jong Kozijnen Tilburg heeft 1 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 100% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met De Jong Kozijnen Tilburg.
Gemiddeld wordt De Jong Kozijnen Tilburg met een 0 beoordeeld.
De Jong Kozijnen Tilburg heeft een NPS score van -100 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over De Jong Kozijnen Tilburg

Laat uzelf inspireren in onze showroom in Tilburg of Oosterhout. U kunt alle belangrijke producten uit ons assortiment bekijken in de meest voorkomende kleuren. Ons ervaren en deskundig personeel geeft advies en informeert u met betrekking tot de vele mogelijkheden op het gebied van materiaal, vorm, kleur en accessoires.

Als 5-sterrenspecialist staat vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard komen wij ook graag bij u thuis, zodat uw wensen direct kunnen worden vertaald naar praktische oplossingen.

Neem vandaag nog contact op en bezoek onze showroom in Tilburg of Oosterhout.

Bedrijfsvideo

Contact

De Jong Kozijnen Tilburg
Besterdring 93
5014 HJ, TILBURG

Vragen aan De Jong Kozijnen Tilburg