5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
De Nachtwacht bed & linnen
Ambachtsweg 24a
2222 AL, Katwijk
071-4085855

De Nachtwacht bed & linnen

Over De Nachtwacht bed & linnen

Zodra je De Nachtwacht aan de Ambachtsweg 24a binnenstapt voel je het: hier ben je op je gemak. Wij weten als geen ander dat het uitzoeken van een nieuw slaapsysteem het meest moeilijke meubelstuk is om te kopen. Er is enorm veel aanbod en daarom ziet u door de bomen het bos niet meer. Wij kunnen al die onzekerheden bij u wegnemen!

In de knusse, overzichtelijke winkel verkoopt De Nachtwacht slaapsystemen van de merken Eastborn en Pullman. Daarnaast is er een ruime collectie bedtextiel, badtextiel, kussens en accessoires. Steeds vaker horen wij dat mensen hun slaapkamer graag dat luxe hotelkamer gevoel willen geven. Dat bereik je onder andere door een heerlijke boxspring.

Maar ook door het toevoegen van accessoires als een mooie leeslamp, een prachtige zachte sprei of een rolkussen, kun je deze sfeer heel makkelijk creëren. In onze winkel maken wij de bedden wekelijks opnieuw luxueus op en laten op deze manier zien hoe je met simpele ingrepen de juiste atmosfeer kunt creëren. Stap maar gewoon eens binnen en laat je inspireren!

Routebeschrijving

Vragen aan De Nachtwacht bed & linnen?

Vraag het de specialist