5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
De Schouw Witgoed
Nieuwe Brink 20
1404 KB, Bussum
035-6918115

Reviews van De Schouw Witgoed


Beoordeling 9,5 gebaseerd op 8 individuele klantbeoordelingen.

De Schouw Witgoed

87,5%
12,5%
0%

De Schouw Witgoed beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met De Schouw Witgoed op basis van 8 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u De Schouw Witgoed wel of niet aan:

  Vanochtend rond 11 uur is hier in uitstekende staat afgeleverd de inductiekookplaat van Inventum. Ik wil u bedanken voor de goede service en ook telefonisch ben ik prettig te woord gestaan. Dat ervaar ik soms ook anders, dus een dikke 10 voor uw bedrijf!

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u De Schouw Witgoed wel of niet aan:

  Vanochtend een gas aansluitpakketje besteld en nu al in huis! Allereerst complimenten voor de heldere en snelle orderverwerking van jullie, ik zeg hulde! Ook jullie "redjepakketje" koerier is super, goede status vh pakket en ruim binnen het verwachte window geleverd! Ik zal jullie overal aanbevelen!

 • Beoordeling
  7
  Waarom beveelt u De Schouw Witgoed wel of niet aan:

  Na de vorige review en veel bellen zijn we tot een akkoord gekomen. Gelukkig is de oven gerepareerd en het “conflict” opgelost

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u De Schouw Witgoed wel of niet aan:

  Bij de aankoop van onze nieuwe keukenapparatuur kregen wij een uitstekend advies en werd ons aangeraden na te denken over de fabrikant van de vaatwasser en koelkast voordat wij een beslissing zouden nemen. Bij de uiteindelijke bestelling kregen wij een extra korting omdat we meerdere apparaten van één merk kochten. Bij levering van de apparaten bleek een gratis item niet geleverd te zijn en nadat wij hierover telefonisch een opmerking hadden gemaakt werd deze alsnog de volgende dag geleverd. Wij zijn zeer tevreden over de gegeven adviezen, het uitvoeren van de order en de correcte en stipte aflevering . In het telefonisch met de medewerkers waren zijn altijd zeer correct en namen de tijd om met ons te overleggen. Service die je niet vaak meer tegenkomt blijkt bij De Schouw heel normaal. Waarvoor een groot compliment

  Verbeterpunten:
  -

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u De Schouw Witgoed wel of niet aan:

  Ik ben heel erg blij met mijn koelkast. Maar nog meer blij hoe die geleverd is en zeker hoe goed die geplaatst is. Er waren problemen bij het plaatsen vanwege de inbouw van de koelkast, maar dat heeft u collega’s fantastisch opgelost.

  Verbeterpunten:
  -

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u De Schouw Witgoed wel of niet aan:

  Wij hebben al onze nieuwe keukenapparatuur bij De Schouw Witgoed besteld. Van de eerste uitgebreide en informatieve telefoongesprekken tot en met de levering van de laatste apparaten viel ons de prettige service en de uitstekende kennis van zaken op! Heel welkom in een proces van verbouwen en verhuizen…

  Verbeterpunten:
  -

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u De Schouw Witgoed wel of niet aan:

  Prima hulp en advies bij reparatie afzuigkap en oven. Onderdelen en reparatiemethode via De Schouw Witgoed verkregen. Hiermee meer dan €100 bespaard.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u De Schouw Witgoed wel of niet aan:

  vakkennis, goed klantadvies met duidelijke afspraken en prima service!

  Verbeterpunten:
  geen opmerkingen

Schrijf een beoordeling

Over De Schouw Witgoed

De Schouw Witgoed is een familiebedrijf, opgericht in 1936. Door al die jaren in te blijven spelen op actuele ontwikkelingen, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbare partner in vrijstaande en inbouw keukenapparatuur. Onze fysieke en online winkel hebben wij opgebouwd op basis van drie belangrijke pijlers: vakkennis, betrouwbaarheid en service.

Onderscheidend in vakkennis
Onze kennis van het vak vormt de basis van een goed advies. En juist dat advies is het belangrijkst bij de keuze voor de apparatuur die bij uw wensen past. Dit betekent dat wij u helpen met het maken van de beste indeling en het uitzoeken van de juiste apparatuur voor uw nieuwe keuken. Daarbij geven wij advies geven over de aansluiting of installatie.

Soms zal dat inhouden dat wij u op betere alternatieven wijzen. Dit lijkt voor de hand liggend, maar het zal u verbazen hoe vaak apparaten om een verkeerde reden worden aangeschaft. Het loont om vooraf te kijken naar bijvoorbeeld de elektrische aansluiting van een fornuis, de inbouwmaten van een vaatwasser en of de gewenste wasmachine wel op een houten vloer geplaatst kan worden. We zetten graag onze kennis en ervaring in om u te helpen bij uw keuze. Online via chat of e-mail, telefonisch of in onze showroom in Bussum.

Onderscheidend in betrouwbaarheid
Als u bij ons een bestelling plaatst, weet u precies waar u aan toe bent en hoe lang het duurt voor u uw apparatuur in huis heeft. Wij geven u de levertijden afkomstig van de fabrikant. Deze geven een reëel beeld en zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

We realiseren ons dat deze transparantie ook nadelen kan hebben. Wellicht schrikt u van een langere levertijd en besluit u uw aankoop elders te doen. Houd er echter rekening mee dat andere partijen met dezelfde leverancier en dezelfde levertijden te maken hebben. Het is een bewuste keuze om deze kennis met u te delen. Juist door voor de verkoop duidelijk te maken wat u van ons mag verwachten, weet u waar u aan toe bent als bij ons uw aankoop doet. Deze betrouwbaarheid vormt de kern van onze visie.

Onderscheidend in bezorging
Onze service houdt niet op bij de verkoop. De bezorging is minstens zo belangrijk. Uw apparaat wordt altijd door twee bezorgers op de gewenste plek in huis geplaatst (mits doorgangen dit toelaten). Desgewenst kunnen zij het apparaat installeren en aansluiten. Voor inbouwapparatuur hebben wij vakkundige monteurs die de plaatsing volledig voor uw kunnen verzorgen. Na de installatie van uw nieuwe apparaat helpen wij u graag op weg met de bediening.

Wij kiezen bewust voor een vakkundige aflevering. Een snelle levering is prettig, maar een goede levering belangrijker. We verkiezen tevreden klanten door service boven extra omzet. Mede dankzij deze uitgebreide service hebben wij onze klantenkring jaar na jaar verder uit weten te bouwen.

Onderscheidend in service
Bij De Schouw Witgoed hebben wij service hoog in het vaandel, zowel voor, tijdens als na de verkoop. Wij proberen u zo goed mogelijk te ondersteunen met advies op maat, zowel via e-mail en chat als in de winkel.Ook na de verkoop blijven wij beschikbaar voor vragen en advies. Onze klanten kunnen zich met alle servicevragen tot ons te wenden, zodat wij hen met onze eigen servicedienst kunnen ontzorgen en ondersteunen.

En als het dan eens een keer niet gaat zoals het zou moeten
Natuurlijk gaat er ook bij ons wel eens iets mis. Maar juist in zulke situaties proberen wij ons te onderscheiden. Wij komen er gewoon voor uit als er iets fout gaat en leggen de situatie eerlijk uit. Zo kunnen wij in overleg met u op zoek naar een goede oplossing.

Met deze filosofie hebben we inmiddels tachtig jaar ervaring. De Schouw Witgoed is een bedrijf dat met zijn tijd meegaat. Sterk in prijs, sterk in service is een ideale combinatie, waar u als consument een jarenlange tevredenheid van mag verwachten.

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

De Schouw Witgoed is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt De Schouw Witgoed te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan De Schouw Witgoed?

Vraag het de specialist