5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Dé Schuifpuispecialist

0%
0%
0%

Dé Schuifpuispecialist beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Dé Schuifpuispecialist op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Dé Schuifpuispecialist

Met meer dan 37 jaar ervaring met hoogwaardige en onderhoudsarme gevelelementen weten wij precies wat er op de markt verkrijgbaar is.

Wij hebben op basis van deze kennis de beste schuifsystemen met de beste prijs-kwaliteit verhouding van de beste leveranciers uit de markt voor u geselecteerd. Omdat wij niet merk gebonden zijn, krijgt u bij ons altijd een eerlijk en (merk)onafhankelijk advies op basis van uw wensen en specifieke woonsituatie. Zo koopt u bij Dé Schuifpuispecialist altijd de juiste schuifpui voor een scherpe en eerlijke prijs.

Met Dé Schuifpuispecialist kiest u voor een relatie waar u op kunt bouwen. Jarenlange ervaring, die doorgegeven wordt van vader op zoon, garandeert deskundigheid, continuïteit en betrouwbaarheid. Eigenschappen die van levensbelang zijn voor een bedrijf dat producten met lange garantietermijnen levert.

U bent van harte welkom en in goede handen bij Dé Schuifpuispecialist


Dit bedrijf bevindt zich in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Op deze pagina kunt u tevens in de gaten houden of er nog interessante aanbiedingen zijn. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Zij staan graag voor u klaar.

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Dé Schuifpuispecialist is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Dé Schuifpuispecialist te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Dé Schuifpuispecialist?

Vraag het de specialist