De Voordeligste Drukker

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

De Voordeligste Drukker is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt De Voordeligste Drukker te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

De Voordeligste Drukker heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met De Voordeligste Drukker.
Gemiddeld wordt De Voordeligste Drukker met een 0 beoordeeld.
De Voordeligste Drukker heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over De Voordeligste Drukker

Niemand vindt het leuk om geld ‘weg te gooien’. Iedere besparing is uiteraard mooi meegenomen. Als ondernemer bent u dagelijks bezig zo voordelig mogelijk in te kopen.

Waarom betaalt u dan nog steeds te veel voor uw drukwerk?

Hebt u nieuwe visitekaartjes nodig? Bent u door uw briefpapier heen? Organiseert u een evenement en wenst u dit met posters of flyers kenbaar te maken?

Op DeVoordeligsteDrukker.nl vindt u een uitgebreide verzameling zakelijk- en promotioneel drukwerk. Alle aangeboden producten zijn van de allerbeste kwaliteit, maar worden aangeboden tegen absolute bodemprijzen.

Daarom zijn wij de voordeligste!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Contact

De Voordeligste Drukker
Postbus 173
5100 AD, DONGEN

Vragen aan De Voordeligste Drukker