De Wit Totaal-E-Techniek

Beoordeling 8,8 gebaseerd op 36 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
88,9%
Tevreden
11,1%
Ontevreden
0%

De Wit Totaal-E-Techniek
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

De Wit Totaal-E-Techniek is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt De Wit Totaal-E-Techniek te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

De Wit Totaal-E-Techniek heeft 36 klantbeoordelingen verzameld.
89% is supertevreden, 11% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met De Wit Totaal-E-Techniek.
Gemiddeld wordt De Wit Totaal-E-Techniek met een 8,8 beoordeeld.
De Wit Totaal-E-Techniek heeft een NPS score van 89 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over De Wit Totaal-E-Techniek

DE WIT TOTAAL-E-TECHNIEK is in 1970 opgericht. In de afgelopen 40 jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een elektrotechnisch installatiebureau tot een gecertificeerd bedrijf in de Elektrotechniek met meer dan 25 medewerkers.

DE WIT TOTAAL-E-TECHNIEK heeft alle elektrotechnische deskundigheid in huis en kan alle installatiedelen certificeren.

DE WIT TOTAAL-E-TECHNIEK is opgesplitst in twee projectgroepen:
Service & Onderhoud Projecten

Door een door het hele bedrijf doorgevoerde splitsing kan DE WIT de klant optimaal van dienst zijn. Zo krijgt de klant zowel bij grote als bij kleine projecten de aandacht die zij verdient.

Iedere projectgroep heeft zijn eigen medewerkers en monteurs, zodat kennis en kwaliteiten optimaal kunnen worden gebruikt en afgestemd op de vraag van de klant.

Belangrijke begrippen binnen DE WIT:

Aandacht:
Door de afzonderlijke projectgroepen krijgt iedereen - zowel u als klant als de monteurs - alle aandacht Zo kan DE WIT klantgericht werken

Advies:
Door de kennis binnen DE WIT wordt altijd advies op maat gegeven

Kwaliteit:
Kwaliteit wordt op meerdere punten bewerkstelligd. Alle monteurs van DE WIT zijn goed geschoold en er vinden regelmatig bijscholingscursussen en opleidingen plaats. Ook de toegepaste materialen en gereedschappen zijn kwaliteitsproducten, afgestemd op hun functie. De offertes van DE WIT zijn duidelijk, met goede afspraken.

Samenwerking:
DE WIT TOTAAL-E-TECHNIEK maakt optimaal gebruik van de kracht van samenwerking. Zo is er een nauwe samenwerking met het zusterbedrijf DE WIT BEVEILIGING, maar ook met het inspectiebedrijf E-INSPECTIE & BEHEER. Tevens is er nauwe samenwerking met collega-installateurs binnen ElektroNed en collega W-installateurs.

DE WIT TOTAAL-E-TECHNIEK is door de Kema (Dekra) gecertificeerd voor de BRL 6000 tot installaties > 80A en de regeling Branddetectiebedrijf.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
alleen op afspraak
Zondag
Gesloten

Contact

De Wit Totaal-E-Techniek
Steenbakkerstraat 17
2222AT, Katwijk

Vragen aan De Wit Totaal-E-Techniek