5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Denardi B.V.

0%
0%
0%

Denardi B.V. beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Denardi B.V. op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Denardi B.V.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Denardi B.V.. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

DeNardi B.V. importeert de luxe fornuizen merken AGA, Falcon, La Cornue, Lofra en Viking naar Nederland en leveren deze aan de meeste keukenvakzaken in Nederland. Wij verkopen NIET rechtstreeks aan de consument. Werkend vanuit een no-nonse aanpak houdt DeNardi er de vaart behoorlijk in. Afhandeling van de bestellingen en contacten met de klant, geen tijd te verliezen. Dat is het voordeel en charme van een kleine organisatie, veel daadkracht, flexibiliteit en korte lijnen binnen de onderneming. De tevredenheid van onze klanten wordt zo geen moment uit het oog verloren.

Is u oog gevallen op een Falcon fornuis of wilt u wat inspiratie opdoen dan bent u op afspraak welkom in onze showroom in Barendrecht. Bij ons kunt u alle Falcon, AGA, La Cornue, Lofra en Viking modellen bewonderen inclusief de verschillende kleuren. Wij kunnen u meer informatie geven over de verschillende modellen in ons assortiment. Wij leveren uitsluitend aan de keukenvakhandel en om deze reden kunt u niet bij ons kopen.

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Denardi B.V. is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Denardi B.V. te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Denardi B.V.?

Vraag het de specialist