Designed by Man VOF

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Designed by Man VOF is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Designed by Man VOF te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Designed by Man VOF heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Designed by Man VOF.
Gemiddeld wordt Designed by Man VOF met een 0 beoordeeld.
Designed by Man VOF heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Designed by Man VOF

Cadeaus waar mannen op zitten te wachten

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk of een bijzonder kerstpakket? Dan moet je bij Designed by Man zijn. Het jonge Ouderkerkse bedrijf van Dean van Vliet en Jacquin Brada brengt zijn producten in binnen- en buitenland met succes aan de man.

Het verhaal is zowel eenvoudig als geniaal: het bedrijf produceert en verkoopt jerrycans, die voorzien zijn van een steigerhouten interieur met inhoud. Dat kan de originele jerrycanbar, wijnbar, 'his & hers-bar', de befaamde gin-bar of zelfs een jerrycan die dienst doet als aquarium zijn..

Aanbiedingen

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

Designed by Man VOF
Zijdepark 14
2935 LB, Ouderkerk aan den IJssel

Vragen aan Designed by Man VOF