5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Dominikq
Oostdijk 187
3261 KE, Oud-Beijerland
0186-621430

Dominikq

0%
0%
100%

Dominikq beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Dominikq op basis van 1 beoordeling

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  0
  Waarom beveelt u Dominikq wel of niet aan:

  Omdat Dominikq zich niet aan gemaakte afspraken houdt. Hij zou voor mijn dochter zorgen voor stalen stof voor gordijnen en opnieuw stofferen van hocker, maar na een bezoek vol beloftes heeft zij en wij niets meer van hem vernomen. Telefoontjes beantwoord hij met smoezen, e- mails worden niet beantwoord, terug bellen doet hij niet; kortom onbetrouwbaar! En het was nog wel zijn eigen voorstel om bij mijn dochters woning te gaan kijken en advies te geven....nou dat " advies" heeft ze wel wat aan gehad.....

Schrijf een beoordeling

Over Dominikq

Uw meubels zijn u veel waard. Zij geven uw omgeving de sfeer die u wilt. Op een gegeven moment gaat het mooiste er vanaf omdat de meubelstof of meubelleer slijt. Dan is de meubelstoffeerderij van Dominikq Meubelstoffering de oplossing. Als u bij onze meubelstofferderij langskomt, weet u meteen hoe wij te werk gaan en hoe belangrijk wij uw meubels vinden.

Wij weten dat uw meubel meer is dan een gebruiksvoorwerp. Omdat u het design, de pasvorm en stoffering u aanspreken. Onze meubelstoffeerderij stoffeert alle soorten design en moderne meubels met hoogwaardige meubelstoffen, eersteklas meubelleer, kunstleer en bewerkte materialen. Ook het opvullen van uw meubels en het vernieuwen van de veren behoort tot de mogelijkheden bij de meubelstoffeerderij van Dominikq Meubelstoffering.

U bent bij onze meubelstoffeerderij gegarandeerd van kwaliteit en optimale service, omdat we samen met u via een stappenplan aan de slag gaan. Wilt u meer weten, advies of extra informatie.

Erkend 5-sterrenspecialist

Dominikq is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Dominikq te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Dominikq ?

Vraag het de specialist