5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Dominikq Meubelstoffering
Oostdijk 187
3261 KE, Oud-Beijerland
0186-621430

Dominikq Meubelstoffering

0%
0%
0%

Dominikq Meubelstoffering beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Dominikq Meubelstoffering op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Dominikq Meubelstoffering

Uw meubels zijn u veel waard. Zij geven uw omgeving de sfeer die u wilt. Op een gegeven moment gaat het mooiste er vanaf omdat de meubelstof of meubelleer slijt. Dan is de meubelstoffeerderij van Dominikq Meubelstoffering de oplossing. Als u bij onze meubelstofferderij langskomt, weet u meteen hoe wij te werk gaan en hoe belangrijk wij uw meubels vinden.

Wij weten dat uw meubel meer is dan een gebruiksvoorwerp. Omdat u het design, de pasvorm en stoffering u aanspreken. Onze meubelstoffeerderij stoffeert alle soorten design en moderne meubels met hoogwaardige meubelstoffen, eersteklas meubelleer, kunstleer en bewerkte materialen. Ook het opvullen van uw meubels en het vernieuwen van de veren behoort tot de mogelijkheden bij de meubelstoffeerderij van Dominikq Meubelstoffering.

U bent bij onze meubelstoffeerderij gegarandeerd van kwaliteit en optimale service, omdat we samen met u via een stappenplan aan de slag gaan. Wilt u meer weten, advies of extra informatie.

Erkend 5-sterrenspecialist

Dominikq Meubelstoffering is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Dominikq Meubelstoffering te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Dominikq Meubelstoffering?

Vraag het de specialist