5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
DVB Design
De Hondert Margen 5a
2678 AC, DE LIER
0624670067

DVB Design

100%
0%
0%

DVB Design beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met DVB Design op basis van 2 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u DVB Design wel of niet aan:

  Heel erg flexibel en topkwaliteit meubels afgeleverd!

  Verbeterpunten:
  nvt

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u DVB Design wel of niet aan:

  Ik ben goed geholpen. Dolf denkt goed mee en is flexibel. Onze eettafel is precies zoals we die wilden. We zijn er erg blij mee!

Schrijf een beoordeling

Over DVB Design

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van DVB Design . Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen.

DVB Design is een meubelmakerij gespecialiseerd in eiken meubelen op maat en interieurbouw. Wij fabriceren interieurs voor bedrijven en particulieren. Wij helpen u graag bij elke interieurwens en realiseren samen met u het interieur, de keuken, het dressoir, de inloop kast of de tuinbank waar u naar op zoek bent.

De meubelmakerij is het hart van ons bedrijf en de plek waar onze passie voor meubelmaken tot leven komt. We hechten belang aan professioneel gereedschap en hoogwaardige machines en zijn altijd op zoek zijn naar nieuwe productiemethodes. Onze werkplek ontwikkelt daarbij ook steeds mee. Als ondernemende meubelmakers zien wij het als een voorrecht om zelf te kunnen bouwen en hopen dit zo lang mogelijk te kunnen blijven doen. Het plezier dat wij beleven aan ons vak, wordt met elk project groter en zorgt dat we steeds meer uitgerust zijn om de kwaliteit die we in ons eindproduct eisen te handhaven.

Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Erkend 5-sterrenspecialist

DVB Design is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt DVB Design te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
8:00 - 20:00 op afspraak
Dinsdag
8:00 - 20:00 op afspraak
Woensdag
8:00 - 20:00 op afspraak
Donderdag
8:00 - 20:00 op afspraak
Vrijdag
8:00 - 20:00 op afspraak
Zaterdag
9:00 - 14:00 op afspraak
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan DVB Design ?

Vraag het de specialist