eikentafelfabriek.nl

Beoordeling 9,3 gebaseerd op 203 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
96,6%
Tevreden
1,5%
Ontevreden
2%

eikentafelfabriek.nl
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

eikentafelfabriek.nl is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt eikentafelfabriek.nl te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

eikentafelfabriek.nl heeft 203 klantbeoordelingen verzameld.
97% is supertevreden, 1% is tevreden en 2% is ontevreden.
98% heeft goede tot zeer goede ervaringen met eikentafelfabriek.nl.
Gemiddeld wordt eikentafelfabriek.nl met een 9,3 beoordeeld.
eikentafelfabriek.nl heeft een NPS score van 95 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over eikentafelfabriek.nl

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van eikentafelfabriek.nl. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen.

Eikentafelfabriek.nl staat voor kwaliteit en ouderwets vakmanschap en solide degelijke meubels die jaren lang meegaan. In onze eigen fabriek worden onze meubelen door een vakkundig team met de handgemaakt, gebruikmakend van hoogwaardige materialen, de meest geavanceerde machines en veel oog voor detail.
Tijdens het productieproces wordt elk meubelstuk aan strenge kwaliteitschecks onderworpen, dit garandeert dat de meubelen van Eikentafelfabriek.nl zich kwalitatief onderscheiden van de concurrent.

Dankzij onze eigen fabriek en flexibele productie proces kunnen we vele mogelijkheden bieden op het gebied van afwerking en maatwerk. Ook produceren we tafelbladen in verschillende lengtes, breedtes. De stalen onderstellen zijn voorzien van perfecte lasnaden en leverbaar in verschillende soorten. Tevens bieden we meerder opties op het gebied van kleuren. En we blijven ons assortiment steeds vernieuwen.
Heeft u de perfecte poot gevonden maar heeft u die liever in volledig massief eiken? Ook geen enkel probleem! Wat u ook wenst alles is mogelijk bij ons, onze vakmensen staan altijd voor u klaar. Door onze eigen fabriek kunnen we korte productietijden garanderen.

Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Portfolio

Openingstijden

Maandag
Op afspraak mogelijk
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
11:00 - 15:00

Contact

eikentafelfabriek.nl
component 153
1446 WN, Purmerend

Vragen aan eikentafelfabriek.nl