EN Japanese Kitchen & Sake Bar

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

EN Japanese Kitchen & Sake Bar is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt EN Japanese Kitchen & Sake Bar te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

EN Japanese Kitchen & Sake Bar heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met EN Japanese Kitchen & Sake Bar.
Gemiddeld wordt EN Japanese Kitchen & Sake Bar met een 0 beoordeeld.
EN Japanese Kitchen & Sake Bar heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over EN Japanese Kitchen & Sake Bar

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van EN Japanese Kitchen & Sake Bar. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Contact

EN Japanese Kitchen & Sake Bar
Dusartstraat 53 h
1072 HP, Amsterdam

Vragen aan EN Japanese Kitchen & Sake Bar