Estheclinic Huidtherapie

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Estheclinic Huidtherapie is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Estheclinic Huidtherapie te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Estheclinic Huidtherapie heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Estheclinic Huidtherapie.
Gemiddeld wordt Estheclinic Huidtherapie met een 0 beoordeeld.
Estheclinic Huidtherapie heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Estheclinic Huidtherapie

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Estheclinic Huidtherapie. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 20:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

Estheclinic Huidtherapie
Boterstraat 3
3231 AB, Brielle

Vragen aan Estheclinic Huidtherapie