5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
EWS Solutions
Keizersveld 87a
5803 AP, Venray
088 3745601

Reviews van EWS Solutions


Beoordeling 8,9 gebaseerd op 7 individuele klantbeoordelingen.

EWS Solutions

85,71%
14,29%
0%

EWS Solutions beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met EWS Solutions op basis van 7 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  8
 • Beoordeling
  7
  Waarom beveelt u EWS Solutions wel of niet aan:

  De monteur kwam bij mij voor het bevestigen van een camera. Ik heb geen last van hem gehad. Alles is naar mijn weten goed gegaan. De camera hangt en ik heb beeld.

 • Beoordeling
  10
 • Beoordeling
  9
 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u EWS Solutions wel of niet aan:

  Mij is gevraagd hier een review te plaatsen naar aanleiding van het vernieuwde camerasysteem bij onze loods. Wij hadden een nogal verouderde camera hangen waarvan wij eigenlijk weinig gebruik maakten. Beeldmateriaal was niet om over naar huis te schrijven, waarschijnlijk als wij met dat materiaal eens aan moesten kloppen bij de Politie hadden zij daar niets aan gehad. De locatie van de camera was ook onlogisch (aldus Ews Solutions). Na wat speurwerk online naar een goede verkoper/installateur kwamen wij via een tip van een vriend uit bij EWS Solutions. Het eerste contact gaf ons al meteen een gevoel van vertrouwen waarna wij eigenlijk direct besloten zaken te doen met hen. Tot op de dag van vandaag hebben wij daar geen spijt van en ben ik ook niet bang voor wat er bij/met onze loods zou kunnen gebeuren. De kwaliteit van de apparatuur is echt ongekend en de service hebben wij echt heel fijn ervaren. Hun professionele kijk op onze 'ietwat onhandige' locatie was heel doordacht, wij zijn dan ook erg blij met ons keuze en hopen nog lang van de camera te kunnen 'genieten'.

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u EWS Solutions wel of niet aan:

  Ik zou normaliter niet gauw een ervaring delen online, maar deze ervaring deel ik graag. De 'afspraak is afspraak' houding van dit bedrijf staat mij erg goed aan. Ik had duidelijk voor ogen wat ik wilde en he hun visie er daarna op los gelaten, samen zijn wij tot een mooi en betrouwbaar systeem gekomen voor mijn bedrijfspand en ik ben zeer tevreden over de professionaliteit en ervaring van EWS Solutions. Ik hoop dat ik met mijn ervaring andere over kan halen om zaken te doen met dit bedrijf want ik gun het hun van harte. Goed werk!

  Verbeterpunten:
  Limburgse vlaai meenemen

 • Beoordeling
  10
Schrijf een beoordeling

Over EWS Solutions

In de huidige beveiligingsmarkt is een degelijke productkennis alléén niet voldoende. De snelle ontwikkelingen in de techniek worden versterkt door steeds verder groeiende softwaremogelijkheden. Grenzen van de toepassingen van camerabeveiliging worden hierdoor steeds verder opgeschoven. Het vinden van de ideale combinatie tussen hardware en software, toegespitst op de unieke situatie van de opdrachtgever, dát is de kracht van EWS Solutions.

EWS Solutions is uw innovatieve partner op het gebied van intelligente beveiligingsoplossingen. Doordat EWS Solutions deel uitmaakt van een wereldwijd netwerk van innoverende bedrijven, lopen wij voorop met de introductie van nieuwste technieken in de beveiligingstechniek. Daarnaast komen vele disciplines samen zoals bouwkunde, elektrotechniek, IT, en (Europese) wet- en regelgeving. Kennis van dit complexe geheel is onontbeerlijk bij het ontwerpen van een goed beveiligingssysteem. EWS Solutions heeft alle benodigde kennis in huis om op maat systemen te ontwerpen en te realiseren.

Wilt u meer weten over de verregaande oplossingen die wij u kunnen bieden? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Erkend 5-sterrenspecialist

EWS Solutions is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt EWS Solutions te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan EWS Solutions ?

Vraag het de specialist