Firma Autobedrijf "De Graaf"

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Firma Autobedrijf "De Graaf" is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Firma Autobedrijf "De Graaf" te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Firma Autobedrijf "De Graaf" heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Firma Autobedrijf "De Graaf".
Gemiddeld wordt Firma Autobedrijf "De Graaf" met een 0 beoordeeld.
Firma Autobedrijf "De Graaf" heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Firma Autobedrijf "De Graaf"

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Firma Autobedrijf "De Graaf". Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Firma Autobedrijf "De Graaf"
Burgemeester van der Lelystraat 21
4285 BH, Woudrichem

Vragen aan Firma Autobedrijf "De Graaf"