Firma van Loon Dongen

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Firma van Loon Dongen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Firma van Loon Dongen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Firma van Loon Dongen heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Firma van Loon Dongen.
Gemiddeld wordt Firma van Loon Dongen met een 0 beoordeeld.
Firma van Loon Dongen heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Firma van Loon Dongen

Firma van Loon uit Dongen vertegenwoordigt al meer dan 40 jaar A-merken en heeft ervaring in tuin- en landbouwmechanisatie, ijzerwaren, waterpompen, sproeiers en slang voor beregening, reinigingsmachines, gereedschappen, veiligheidskleding en nog veel meer.

U kunt bij Van Loon Dongen terrecht voor het onderhoud of aanschaf van een grasmaaier tot aan een nieuwe of gebruikte Steyr tractor. Natuurlijk verkopen wij de benodige aanbouwdelen en hebben een uitgebreid magazijn waaruit wij u snel kunnen leveren.

We leveren zowel aan particulieren als professionals. Wij repareren zelf en onze vakbekwame mensen staan voor u klaar! Wij hebben verschillende 'huismerken' op verschillende gebieden.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
00:08 - 18:00
Dinsdag
00:08 - 18:00
Woensdag
00:08 - 18:00
Donderdag
00:08 - 18:00
Vrijdag
00:08 - 18:00
Zaterdag
00:09 - 15:00
Zondag
Gesloten

Contact

Firma van Loon Dongen
Eindsestraat 65-A
5105 AB, DONGEN

Vragen aan Firma van Loon Dongen