5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Fits All
Anthonetta Kuijlstraat 51C
3066 GS, Rotterdam
010 4838670

Fits All

77,78%
11,11%
11,11%

Fits All beoordelingen en ervaringen

88,89% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Fits All op basis van 18 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Fits All wel of niet aan:

  Wel: omdat het een supermooie kast is, fitsall goede service verleent en alles heel prettig verlopen is. Vooral superfijn dat de planning al werd gemaakt toen ik de eerste tekening had laten maken. Ondanks de diverse mutaties op de volgende tekeningen, bleef de planning ongewijzigd, dat vonden wij top!

  Verbeterpunten:
  Ik had graag tijdens het gesprek over de inhoud van de kast meer opties afgewogen. Nu bleek bij de tekening dat Harry een ander beeld had van de kast die wij wilde en over de mail met tekeningen over en weer is dat niet efficiënt. Wellicht goed om duidelijk tijdens het schetsen al aandacht te besteden aan breedtes van kastdelen, tussenruimte tussen planken, etc.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Fits All wel of niet aan:

  Altijd correct geholpen, ook als er problemen zijn en mooi vakwerk.

  Verbeterpunten:
  Geen idee. Alles was prima!

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Fits All wel of niet aan:

  Mooie, passende ontwerpen, goede afwerking.

  Verbeterpunten:
  Onderdelen beter bemeten / zagen. Hiermee wordt voorkomen dat werkzaamheden uitlopen omdat niet-passende onderdelen retour moeten.

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u Fits All wel of niet aan:

  Mooie Degelijke kast, en goede service

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Fits All wel of niet aan:

  Echt vakwerk !

  Verbeterpunten:
  Niets

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Fits All wel of niet aan:

  luisteren goed naar de vraag, visualiseren deze en leveren wat is besproken. erg fijn dus!

  Verbeterpunten:
  een terugkerende klant is volgens mij een groot goed. mijn tip zou zijn: denk erover na met welke acties je zo een klant in de watten legt

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Fits All wel of niet aan:

  Wel aanbevelen, omdat ik op één klein foutje na, erg tevreden ben. (er waren verkeerde gaatjes geboord aan de binnenkant en dat zou netjes geweest zijn als ze dat even hadden gezegd. Gaatjes zijn wel weggewerkt) Met name over de communicatie en het meedenken zijn we tevreden. De kast is zeer netjes afgewerkt en helemaal recht (bv geen scheve deurtjes of laden) Heer vd Avort zelf, maar ook de monteur waren netjes.

  Verbeterpunten:
  Zie boven

  Reactie van Fits All

  Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Het foutje was zonde dit had een 10 kunnen zijn voor samenwerking en de service. Wij gaan altijd voor het beste voor de klant en vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent over ons geleverde werk! Wij wensen u nog veel plezier met de kast en hopelijk heeft u er profijt van.

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Fits All wel of niet aan:

  De oplossing voor ons badmeubel was echt super. Nergens was een standaard oplossing te vinden en het resultaat is dan ook top. Bedankt!

  Verbeterpunten:
  Het was meer dan prima zo.

  Reactie van Fits All

  Bedankt voor uw reactie wij zijn erg blij om te horen dat u tevreden was met het eindresultaat! Wij wensen dat u veel gemak en plezier mag hebben met uw kast.

 • Beoordeling
  0
  Waarom beveelt u Fits All wel of niet aan:

  Wij hebben een kast op maat besteld voor € 4.460,- niet niks. Op 24 nov 2018 is Fits All voor het eerst geweest en vandaag 31 jan 2019 gelukkig voor het laatst. Ben absoluut ontevreden over de geleverde kast. Hij is NIET netjes afgewerkt, Fits All is geloof ik 6 of 7 keer terug geweest. De kast is het geld niet waard maar een stukje korting voor alle ellende en uiteindelijk een kast waar ik niet tevreden mee ben daar valt niet over te praten. Fits All zegt letterlijk de kast heeft mij al zoveel gekost, want er zijn meerdere dingen die opnieuw gedaan moesten worden. Dat moet ik, de klant, dus betalen en dan is het nog niet naar mijn zin. Na een fantastische kledingkast, bureau en boekenkast op maat was het logisch voor ons dat we voor Fits All gingen. Wat er in die tussentijd gebeurd is daar, ik weet het niet maar Fits All staat niet meer op mijn lijstje. Voor zo ontzettend veel geld mag je toch verwachten dat je een perfecte kast geleverd krijgt. Dan had ik beter naar Leen Bakker of Ikea kunnen gaan.

  Verbeterpunten:
  Sorry maar als Fits All iets toeschietelijker was geweest om iets aan de prijs te doen zou ik het niet voor onmogelijk gehouden hebben nog eens iets te kopen daar. Maar met deze houding stopt het echt wat mij betreft. Voor € 4.460,- verwacht ik een perfecte kast. Ik ga het restant maar gewoon betalen omdat ik het er straks nog van aan mijn hart krijg. Dan kan ik het EINDELIJK afsluiten.

  Reactie van Fits All

  Geachte familie Visser, bedankt dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Natuurlijk balen wij ook van de samenloop van deze omstandigheden. Wij zien natuurlijk het liefst alleen maar tevreden klanten. Vaak langs moeten komen omdat er veel dingen mis gaan geniet zeker niet onze voorkeur. Wanneer er een keer iets mis gaat, loopt soms ook echt alles in het spreekwoordelijke honderd. We snappen dat uw beleving ook geen hoge score kan opleveren, maar we hopen ook dat u hebt ervaren dat we niet opgeven en net zo lang door gaan tot het product 100% goed is opgeleverd. We wensen u alsnog veel plezier met uw kast.

 • Beoordeling
  1
  Waarom beveelt u Fits All wel of niet aan:

  Verschillende gebreken zijn meerdere keren aangegeven. Zelfs zijn er 2 ingebrekestellingen verstuurd. De gebreken werden afgedaan met steeds wisselenden zwakke argumenten. Onafhankelijk onderzoek van derden heeft de gebreken aangetoond waardoor de verkondigde onwaarheden pijnlijk voor de firma Fits All zijn aangetoond. Verder kent de heer van der Avort de eigen leveringsvoorwaarden niet. Na het aantonen van de gebreken staat aangegeven dat het laatste deel van de rekening (nog) niet betaald hoeft te worden. Met het achterhouden van dit deel en het melden van de gebreken werden wij geconfronteerd met een meerprijs van € 500,00 omdat we ons niet hielden aan de betalingsvoorwaarden. Met een komende rechtsgang wordt snel een aanbod gedaan om een deel van de meerdere gebreken te herstellen. Ruim 6 maanden nadat de gebreken zijn gemeld. Vergeten wordt dat eerst de andere gebreken moeten worden hersteld voordat het laatste deel (het spuiten van de boekenkast) kan worden uitgevoerd.

  Reactie van Fits All

  Geachte heer Tinus, bedankt voor uw beoordeling. We kunnen ons niet geheel vinden in uw standpunt, maar respecteren uw mening. We proberen altijd tot een oplossing te komen wanneer er iets mis gaat. Het moet wel redelijk zijn voor beide partijen. We hopen er samen uit te komen.

Schrijf een beoordeling

Over Fits All

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Fits All. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Fits All is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Fits All te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10.00 - 17.00
Donderdag
10.00 - 17.00
Vrijdag
10.00 - 17.00
Zaterdag
10.00 - 17.00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Fits All?

Vraag het de specialist