5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Flowing Art
Voltweg 2a
4631 SR, HOOGERHEIDE
0164-606148

Flowing Art

75%
0%
25%

Flowing Art beoordelingen en ervaringen

75% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Flowing Art op basis van 4 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Flowing Art wel of niet aan:

  Flowing Art is een laag drempelig bedrijf.. je voelt je welkom.. je voelt hun kennis en de liefde voor het vak. Ze leveren fantastisch werk af.. Ze willen zelf ook iets afleveren wat perfect is .. de samenwerking verloopt soepel en afspraken worden nagekomen. Kortom, echt een aanrader !!!!!!

  Verbeterpunten:
  Alles was super .. totaal geen negatieve punten te ontdekken.. wij zouden ze meteen weer benaderen mocht er in de toekomst een vloer nodig zijn.

 • Beoordeling
  5
  Waarom beveelt u Flowing Art wel of niet aan:

  Pluspunten zijn de prijs en de planning. In het begin netjes gebeld door het bedrijf en snelle reactie op vragen. Ook mochten we een vloer gaan bekijken. Prachtig werk in de showroom. Vriendelijke mensen. Aandachtspunten: Er zitten best wat oneffenheden in de vloer (geknapte luchtbellen, troepjes in de vloer, sealer die niet overal goed op de vloer zit waardoor deze glimmende plekken heeft). In eerste instantie werd gezegd dat dit laatste opgelost zou worden en we zouden nog even wachten tot de rest van de vloer ook bekeken zou zijn, maar tot op heden is er nog niet gereageerd op de vraag of ook de andere dingen opgelost kunnen worden. Nazorg is een aandachtspunt. Jammer. Mensen met honden moeten rekenen op oppervlakkige krasjes. Ik zou het hen dan ook niet snel aanraden.

  Verbeterpunten:
  oplevering van de vloer met de klant en het bedrijf samen om zo te bekijken en te bespreken wat er nog niet naar wens is. Ook na het project reageren op berichten van klanten over de gebreken, al is het maar een ‘ontvangen, nu even geen tijd en we komen er op terug’. Tijdens het project was de communcatie beter en hoefden we nooit lang te wachten op reactie. Gericht advies als de klant moeite heeft met kleurkeuze. In het begin super, ook een staal speciaal gemengd voor ons. Dat was toch niet helemaal ons ding bleek na het mengen. Op de vraag of er tegen betaling nog wat stalen gemaakt konden worden is geen reactie meer gekomen, waardoor we ons toch wel genoodzaakt voelden te kiezen uit wat we hadden liggen. Het zou wel goed zijn als die mogelijkheid er was.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Flowing Art wel of niet aan:

  De bedrijfsnaam doet het resultaat eer aan, mijn vloer is een kunstwerk! Alles ging enorm snel en voor ik het wist lag de vloer erin. Jaap en Cor kan je daarnaast goed over de vloer hebben. Naast de harde arbeid die werd geleverd was er ook tijd en ruimte voor een babbel en een grapje. Zodra de huiskamer is ingericht zal ik wat foto's maken om het resultaat te delen. Enorm bedankt, de vloer zit als gegoten :)

  Verbeterpunten:
  Ik zie geen verbeterpunten en ben enorm tevreden!

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Flowing Art wel of niet aan:

  Goed advies, inleven in wat wij belangrijk vinden, betrouwbare levering

  Verbeterpunten:
  communicatie kan wel iets alerter - ik wilde graag zaken doen maar als je twijfelt misje er wellicht een klant aan

Schrijf een beoordeling

Over Flowing Art

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Flowing Art . Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Erkend 5-sterrenspecialist

Flowing Art is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Flowing Art te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
Bezoek alleen op afspraak
Dinsdag
Bezoek alleen op afspraak
Woensdag
Bezoek alleen op afspraak
Donderdag
Bezoek alleen op afspraak
Vrijdag
Bezoek alleen op afspraak
Zaterdag
Bezoek alleen op afspraak
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Flowing Art ?

Vraag het de specialist