Genotshop

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Genotshop is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Genotshop te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Genotshop heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Genotshop.
Gemiddeld wordt Genotshop met een 0 beoordeeld.
Genotshop heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Genotshop

Genotshop is een online sexshop met een ontzettend breed assoriment sexspeeltjes voor hem, haar en koppels.
Natuurlijk mogen daarin de vibrator en dildo niet ontbreken. Naast deze sexspeeltjes ontdek je bij de Genotshop een uitgebreide drogisterij met condooms, glijmiddel, producten voor de intieme verzorging en nog veel meer.

Onze Sexshop richt zich naast de standaard sexspeeltjes ook op spannende dames lingerie. Voor iedere seksuele voorkeur vind je bij de Genotshop passende sexspeeltjes, of je nu hetero of homoseksueel bent.
Doordat de aanschaf van sexspeeltjes in een sexshop een persoonlijke aangelegenheid is, wil je natuurlijk dat discretie voorop staat.

Bij onze sexshop ben je gegarandeerd van een discrete levering. De naam van de sexshop zal niet worden vermeld op je pakketje. Niemand zal hierdoor te weten komen dat jij sexspeeltjes hebt besteld bij een sexshop.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Genotshop. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 19:00
Dinsdag
09:00 - 19:00
Woensdag
09:00 - 19:00
Donderdag
09:00 - 19:00
Vrijdag
00:00 - 19:00
Zaterdag
09:00 - 19:00
Zondag
10:00 - 17:00

Contact

Genotshop
Compagnonsweg 7
9482 WR, Tynaarlo

Vragen aan Genotshop