5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Gerritse IJzerwarengroep BV

0%
0%
0%

Gerritse IJzerwarengroep BV beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Gerritse IJzerwarengroep BV op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Gerritse IJzerwarengroep BV

Gerritse IJzerwarengroep is dé groothandel voor bouwbeslag, gereedschap, bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM's in Nederland.

Met 41 vestigingen, een in-house MBO-4 opleiding en een uniek distributiecentrum richt de Gerritse IJzerwarengroep zich op de bouw- en installatiebranche. De service aan de klant staat bij al onze ruim 800 medewerkers centraal.

In onze online vestiging worden meer dan 100.000 artikelen aangeboden, verdeeld over verschillende productgroepen. Naast bouwbeslag, gereedschap, bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM's bieden wij online ook producten aan die relevant zijn voor een specifiek beroep of specifieke klus. Alle producten uit het hoofdassortiment worden binnen 1 werkdag na bestelling tot op de bouwplaats in geheel Nederland geleverd.

Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Gerritse IJzerwarengroep BV is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Gerritse IJzerwarengroep BV te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Openingstijden

Maandag
06:30 - 17:00
Dinsdag
06:30 - 17:00
Woensdag
06:30 - 17:00
Donderdag
06:30 - 17:00
Vrijdag
06:30 - 16:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Gerritse IJzerwarengroep BV ?

Vraag het de specialist