5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Handig in Hout

0%
0%
0%

Handig in Hout beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Handig in Hout op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Handig in Hout

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Handig in Hout . Ambachtelijk gemaakte meubels zijn een weerspiegeling van persoonlijke wensen. Handig in Hout weet uw persoonlijke en unieke wensen in exclusieve ontwerpen uit te beelden. Iedere dag maakt Handig in Hout weer nieuwe meubelstukken van uitdagende ontwerpen in allerhande stijlen. Enkele voorbeelden kunt u terug vinden op deze site. Voor (aan)vragen en advies komen we graag bij u langs.

Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Erkend 5-sterrenspecialist

Handig in Hout is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Handig in Hout te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Handig in Hout ?

Vraag het de specialist