5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Harry Westhoeve Keuken- en Interieurbouw
Havenweg 46
3253 XD, OUDDORP
0187-684957

Harry Westhoeve Keuken- en Interieurbouw

0%
0%
0%

Harry Westhoeve Keuken- en Interieurbouw beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Harry Westhoeve Keuken- en Interieurbouw op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Harry Westhoeve Keuken- en Interieurbouw

Welkom op het profiel van Harry Westhoeve Keuken- en Interieurbouw! Vanuit onze werkplaats in Ouddorp (ZH), ontwerpen en vervaardigen wij keukens, kasten, kamer en suite en interieurs op maat. Met passie voor natuurlijke materialen verwezenlijken wij uw wensen.


Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Dit begint met een goed en eerlijk advies waarin uw wensen centraal staan.

Wij maken onze producten in onze eigen werkplaats. Hier vloeien een modern machinepark en ambachtelijke vaardigheden samen. Ook de afwerking van alle onderdelen, van hoogglans lak tot aan een tijdloze hand-geschilderde look, kunnen wij voor u verzorgen.

Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar!

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Harry Westhoeve Keuken- en Interieurbouw is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Harry Westhoeve Keuken- en Interieurbouw te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Harry Westhoeve Keuken- en Interieurbouw ?

Vraag het de specialist