5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Hästens Store Den Haag
Denneweg 4
2514 CG , Den Haag
070-2196842

Hästens Store Den Haag

Over Hästens Store Den Haag

Hästens Store Den Haag is geopend! U kunt nu ook met al uw vragen terecht bij ons in de winkel aan de Denneweg 4. Onze slaapadviseurs beantwoorden graag al uw vragen over een Hästens bed en accessoires. Daarnaast vinden we gedegen advies erg belangrijk bij de aankoop van een bed. U kunt daarom bij ons in de Store komen proefliggen en geven advies over welk Hästens bed en topdekmatras het beste bij uw lichaam en slaapwensen past. Nadat u in een Hästens heeft geslapen voelt u zich alert, energiek en fit. Bij het wakker worden weet u meteen hoe goed u geslapen heeft in uw Hästens, niets zal het ooit evenaren.

De beste natuurlijke materialen
Hästens gebruikt alleen de beste natuurlijke materialen. Deze materialen zijn duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht. We willen dat u omringt wordt door duurzame, pure materialen die niet zomaar gekozen zijn. Gezonde schone materialen die u niet blootstellen aan giftige stoffen. Materialen die speciaal zijn ingekocht en samengesteld volgens ons eigen recept, waardoor de karakteristieke eigenschappen van elk unieke Hästens-bed tot stand komen.

Paardenhaar
Het meest geliefde materiaal voor de matrassen van Hästens is het paardenhaar, mede om zijn wonderlijke eigenschap, namelijk dat elke gekrulde streng van paardenhaar werkt als een kleine veer en dit verbetert het werk van de interne verensystemen en biedt ondersteuning en flexibiliteit.

Katoen, Wol, Vlas en Grenen
Het zachte katoen van Hästens geeft veel comfort en ademend vermogen en laat lucht circuleren rond je lichaam, waardoor je droog en comfortabel blijft in een gezonde slaapomgeving.

Wol is warm wanneer je het koud hebt en koel wanneer je het te warm hebt. Wol is een hoogwaardig en natuurlijk materiaal en het is ook ongelooflijk vlambestendig! Vlas is duurzaam en flexibel maar wendt ook statische elektriciteit af. Het Zweedse grenenhout in een Hästens zorgt voor de kracht en stabiliteit van Hästens, en maakt het bed helemaal af naast het verbluffende verensysteem.

Verbluffend verensysteem
Wat het Hästens-verenysteem geweldig maakt, is niet het aantal veren, maar de verschillende types, hoe ze worden geplaatst en de manier waarop ze gecombineerd worden met de lagen van natuurlijke materialen. Een combinatie van veerdimensie, hoogte en aantal spiralen bepaalt de kwaliteit en eigenschappen van het verensysteem. Deze technologie is precies en best verbluffend!

Al onze verensystemen zijn zorgvuldig berekend om de gewenste drukverlichting en ondersteuning te bieden die nodig is om een ​​betere nachtrust te garanderen.

Je hebt verschillende veersystemen, zodat u een perfecte nachtrust tegemoet kunt gaan: Pocketverensysteem en Bonnell-Spiraalsysteem.

Routebeschrijving

Vragen aan Hästens Store Den Haag?

Vraag het de specialist