Hästens Store Haarlem

Beoordeling 9,4 gebaseerd op 7 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Hästens Store Haarlem
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Hästens Store Haarlem is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Hästens Store Haarlem te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Hästens Store Haarlem heeft 7 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Hästens Store Haarlem.
Gemiddeld wordt Hästens Store Haarlem met een 9,4 beoordeeld.
Hästens Store Haarlem heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Hästens Store Haarlem

Als veertiende vestiging in Nederland is Hästens nu ook in Haarlem neergestreken. Eigenaresse Brigitte van der Leelie is de eerste en enige vrouwelijke Hästens Store-eigenaar in Nederland. Brigitte runt de store samen met haar man Thomas van der Kallen, hun zoon Luc is storemanager.

Slaap-boutique in Haarlem
Brigitte noemt de Hästens Store haar eigen ‘slaap-boutique’. “Die vrouwelijke touch plus persoonlijke, toegankelijke uitstraling van de winkel is voor mij heel belangrijk. Medeondernemers uit de straat liepen al snel de deur plat voor een kop koffie met een gezellig gesprek; die laagdrempeligheid wil ik ook voor klanten uitstralen. Iedereen is welkom en we bieden aan elke klant een luisterend oor en passend advies.”

Het verschil maken
Al tien jaar heeft Brigitte van der Leelie zelf een Hästens-bed. “Ik vond gewoon dat er in Haarlem een Hästens Store móést komen. Het is zo’n prachtig product dat de kwaliteit van het leven naar een hoger niveau tilt, dat ik het oprecht zonde vind wanneer mensen voor een mindere variant kiezen. Ik spreek uit ervaring wanneer ik zeg dat slapen op een Hästens-bed echt het verschil maakt in een optimale nachtrust en het is fijn dat ik nu met Hästens Store Haarlem dit verschil ook in deze regio kan maken.”

Complete ontspanning
Bij Hästens Store Haarlem doen we ons best om alle klanten uitgebreid voor te lichten over slaap en het belang van een optimale nachtrust. Elke klant is welkom om in de ‘Sleep Spa’ in alle privacy de bedden uit te proberen om het verschil van comfort en het ultieme Hästens-gevoel te ervaren. Hierdoor kan de klant een weloverwogen beslissing nemen om te investeren in eigen welzijn en een betere kwaliteit van leven door de beste nachtrust. “Elke avond kijk ik ernaar uit om naar bed te gaan. Wanneer ik in mijn bed stap voel ik een complete ontspanning over me heen komen”, aldus Brigitte.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:30
Zondag
12:00 - 17:00

Contact

Hästens Store Haarlem
Zijlstraat 96A,
2011 TR, Haarlem

Vragen aan Hästens Store Haarlem