Havekes Sleutelspecialist Deventer

Beoordeling 9,0 gebaseerd op 46 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
95,65%
Tevreden
4,35%
Ontevreden
0,00%

Havekes Sleutelspecialist Deventer
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Havekes Sleutelspecialist Deventer is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Havekes Sleutelspecialist Deventer te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Havekes Sleutelspecialist Deventer heeft 46 klantbeoordelingen verzameld.
96% is supertevreden, 4% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Havekes Sleutelspecialist Deventer.
Gemiddeld wordt Havekes Sleutelspecialist Deventer met een 9.04 beoordeeld.
Havekes Sleutelspecialist Deventer heeft een NPS score van 96 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Havekes Sleutelspecialist Deventer

Havekes is al sinds jaar en dag dé specialist als het gaat om sleutels, sloten en alles op het gebied van hang- en sluitwerk in de regio Deventer en omstreken. Of het nu gaat om het dupliceren van een sleutel, het openen van bijvoorbeeld een geldkistje of koffer, reparatie van een (oud / antiek) slot, gelijksluitend maken van cilinder, of wat ook te maken heeft met sleutels en sloten, wij kunnen u hiermee helpen. Ook het adviseren op gebied van het beveiligen van uw woning behoord tot onze specialisme. Wij adviseren volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen en kunnen u tevens voorzien van dit certificaat.

Bent u buiten gesloten of bent u uw sleutels kwijt? Dan komt Havekes Sleutelspecialist Deventer u helpen. Wij zijn erkend als 5-sterrenspecialist. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen.Wij staan graag voor u klaar.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
13:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Havekes Sleutelspecialist Deventer
Nieuwstraat 54
7411 LM, DEVENTER

Vragen aan Havekes Sleutelspecialist Deventer