5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
HeatDesign
Industrieweg 10a
8071 CT, NUNSPEET
0341-452797

HeatDesign

78,57%
14,29%
7,14%

HeatDesign beoordelingen en ervaringen

92,86% heeft goede tot zeer goede ervaringen met HeatDesign op basis van 14 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u HeatDesign wel of niet aan:

  Geweldige service en zeer vriendelijke mensen.

  Verbeterpunten:
  Blijf vooral zo doorgaan.

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u HeatDesign wel of niet aan:

  Diverse zaken bezocht maar hier zijn we fijn geholpen. Geen overdreven verhalen en ook niet gelijk de dure pelletkachels aanprijzen. Gewoon eerlijk gesprek.

  Verbeterpunten:
  Bij de plaatsing ging het niet helemaal goed. Dit had niet "mis" hoeven gaan als er even van te voren gekeken was hoe de situatie daadwerkelijk bij ons thuis is in plaats van foto's te interpreteren. Jullie hebben jet geweldig opgelost hoor dus daar gaat het niet om maar ons zou het een dag extra vrij nemen gescheeld.

 • Beoordeling
  0
  Waarom beveelt u HeatDesign wel of niet aan:

  Een zeer onprofessionele winkel welke absoluut geen verstand heeft van pelletkachels. Dit bedrijf wordt geleid door tenminste 3 oplichters te weten vader, dochter en zoon. De door hun geleverde pelletkachel levert extreem gevaarlijke situaties op, zo is er ontploffingsgevaar, kan uw totale verblijf vol met rook komen te staan en worden afspraken consequent niet nagekomen. Bij de installatie die vele malen is uitgesteld en men ons dus in de kou heeft laten zitten ontplofte de kachel en lagen de ramen er bijna uit. Met een enorme knal vlogen de onderdelen tientallen meters de lucht in. Dit was volgens het bedrijf echter normaal. Vervolgens heeft ons verblijf meerdere keren bijna vlam gevat en kwam helemaal vol met rook te staan, als wij niet wakker waren geworden hadden we nu niet meer geleefd. ook ons huisdier is aan de dood ontsnapt toen ons verblijf voor de zoveelste keer onder de rook stond, wij waren net op tijd. Alles heeft weken naar de rook gestonken en wij hebben alles moeten wassen , zelfs alle gordijnen. Dit is slechts een tipje van de sluier, afspraken vele keren niet worden nagekomen, producten die niet geleverd worden, ontploffingen etc. Als tegemoetkoming zouden wij een wifimodule voor de inmiddels vervangen kachel krijgen maar na een jaar beloven zegt het bedrijf ze nu niet meer te hebben en zijn we dus nooit voor enige schade gecompenseerd. Deze mensen zijn pure oplichters die spelen met andermans leven en emotie. Zo lang deze review door u te lezen is kunt u er vanuit gaan dat dit de waarheid is, iemand beschuldigen van oplichting is immers strafbaar en kan als laster worden beschouwd. Gelukkig weet de grote baas Alex, zijn zoon Thomas en zijn dochter Rosanne dat ik alle correspondentie op papier heb bewaard en alle incidenten met betrekking tot de ontploffingen en rook op film heb staan zodoende ik alle bewijs heb van bovenstaand verhaal. KOOP HIER GEEN GOEDEREN VOOR UW EIGEN VEILIGHEID!

  Reactie van HeatDesign

  Heel erg jammer dat u dit zo ervaren heeft. Ja we hebben wat problemen met elkaar gehad, maar om ons gelijk oplichters te noemen, vind ik erg vervelend.

  We zijn u al wel tegemoet gekomen, want we hebben de kachel al een keer omgeruild, zoals u zelf ook zegt en wij hebben u niet meer gehoord dat die problemen er nog steeds zijn. Uw oude pelletkachel staat hier nog, dan kunt u zelf zien en vooral ruiken dat u toen niet de juiste pellets heeft gebruikt. U heeft daarna nog eens 5 zakken pellets gehaald zonder deze af te rekenen. Het vervelende is dat u als enigste zo last had dat die \'ploft\' en dat uw chalet vol rook stond. De wifi module was nog wel leverbaar, alleen we willen geen spullen leveren wat het niet doet.

  Echter is Thomas niet de zoon van Alex en heeft hij hier ook helemaal niks mee te maken.

  Jammer dat u het zo meld en niet even bij ons langs bent geweest om dit uit te praten.

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u HeatDesign wel of niet aan:

  Wel vanwege de goede uitleg en service.

  Verbeterpunten:
  Zou het niet weten.

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u HeatDesign wel of niet aan:

  Duidelijke uitleg en niet langdradig over een offerte, snel en goed geholpen.

  Verbeterpunten:
  Folder meegeven oer meerdere opties tbv pelletekachels op CV en aanverwante artikelen, zoals bediening pelletkachel op afstand. Bij aankoop pelletkachel gelijk een pellet korrels aanbieden

 • Beoordeling
  7
  Waarom beveelt u HeatDesign wel of niet aan:

  Beste Alex, wij hebben nu problemen met de buren. De rook komt bij hun in de slaapkamer. Ik vind eigenlijk dat jullie eerst een waarneming ter plaatse zouden moeten doen. Ik denk dat dat dit soort problemen zou kunnen voorkomen.

  Verbeterpunten:
  zie antwoord vorige vraag.

  Reactie van HeatDesign

  Beste fam. Boeve,
  Mevrouw is al bij ons in de winkel geweest om advies te vragen bij Alex, vaak als er een meter extra buis eraan doen is het opgelost, maar ik kan even overleggen met Alex of hij deze week tijd heeft om lang te komen. Hij is vandaag en morgen weg.

  Met vriendelijke groet,
  Rosanne van Olst

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u HeatDesign wel of niet aan:

  Ze zijn makkelijk niet moeilijk doen.

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u HeatDesign wel of niet aan:

  Aardig personeel fijne winkel

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u HeatDesign wel of niet aan:

  I v m de kachel en aanschaf pellets me is altijd even vriendelijkzo doorgaan dan komt het goed

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u HeatDesign wel of niet aan:

  Enthousiast en nemen de tijd in de winkel

  Verbeterpunten:
  Bij plaatsen van kachel iets completer afwerken. Zakje pakketjes als service er bij geven en samen kachel opstarten. Nu heb ik nog zelf snel ergens pellets gehaald.

Schrijf een beoordeling

Over HeatDesign

De aantrekkelijkheid van Heatdesign is de korte lijnen binnen het bedrijf en de kwaliteit van de houtkachels en pelletkachels. Door ons verkoopconcept houden we de kosten laag en kunnen we de klant tegemoet komen in haar budget. Een aantrekkelijke gedachte!

Maar Heatdesign is meer dan dat. De modernste technieken en ontwikkelingen op gebied van verwarming volgen wij op de voet. Uw houtkachel of pelletkachel koppelen aan het centrale verwarmingssysteem al dan niet in combinatie met zonneboiler levert een aanzienlijke besparing op waardoor u de investering snel terug verdient. In een tijd van stijgende energieprijzen is het verstandig om tijdig in te spelen op alternatieven. Maak een afspraak met ons en laat u informeren over de mogelijkheden!

Wat een pelletkachel nog aantrekkelijker maakt is dat u minimaal € 500,- subsidie ontvangt!

De montage en andere diensten verrichten wij in samenwerking met ons netwerk van erkende installateurs afhankelijk van uw woonplaats.

Heatdesign is gevestigd in een schitterend bedrijfspand aan de Industrieweg 10 A te Nunspeet waar u in een showroom van ruim 5.000 m2 naast tuinmeubelen ook een jacuzzi of sauna kunt kopen. Alles op gebied van buitenleven en wellness is hier verkrijgbaar maar ook houtbouw, Darvolex vloerdelen of wandbekleding, tuinhuizen, (aluminium) overkappingen, zonwering, kunstgras e.d. Een ware tuinbeleving voor iedereen!

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

HeatDesign is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt HeatDesign te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
9.00u – 12.30u en 13.30 – 17.00u
Woensdag
9.00u – 12.30u en 13.30 – 17.00u
Donderdag
9.00u – 12.30u en 13.30 – 17.00u
Vrijdag
9.00u – 12.30u en 13.30 – 17.00u
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan HeatDesign?

Vraag het de specialist