5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Heri Interieur

0%
0%
0%

Heri Interieur beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Heri Interieur op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Heri Interieur

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Heri Interieur. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Heri Interieur Projecten

Heri Interieur Projecten is een nieuw en jong bedrijf dat zich specialiseert in het realiseren van al uw wensen op het gebied van interieur- en standbouw.
In een modern, geautomatiseerd bedrijf kunnen balies, meubels, keukens en kasten desgewenst op maat worden ontworpen en vervaardigd. Van ontwerp tot realisatie van A tot Z, wij helpen u graag ontzorgen.

Kwaliteit en nauwkeurigheid staat bij ons hoog op de lijst, omdat we gebruik maken van gecomputeriseerde zaag- machines en we altijd op zoek zijn naar manieren om zo efficiënt mogelijk te werken, blijft de prijs kwaliteit verhouding goed.

Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Erkend 5-sterrenspecialist

Heri Interieur is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Heri Interieur te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Heri Interieur?

Vraag het de specialist