Heri Interieur

Beoordeling 10 gebaseerd op 3 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Heri Interieur
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Heri Interieur is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Heri Interieur te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Heri Interieur heeft 3 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Heri Interieur.
Gemiddeld wordt Heri Interieur met een 10 beoordeeld.
Heri Interieur heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Heri Interieur

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Heri Interieur. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Heri Interieur Projecten

Heri Interieur Projecten is een nieuw en jong bedrijf dat zich specialiseert in het realiseren van al uw wensen op het gebied van interieur- en standbouw.
In een modern, geautomatiseerd bedrijf kunnen balies, meubels, keukens en kasten desgewenst op maat worden ontworpen en vervaardigd. Van ontwerp tot realisatie van A tot Z, wij helpen u graag ontzorgen.

Kwaliteit en nauwkeurigheid staat bij ons hoog op de lijst, omdat we gebruik maken van gecomputeriseerde zaag- machines en we altijd op zoek zijn naar manieren om zo efficiƫnt mogelijk te werken, blijft de prijs kwaliteit verhouding goed.

Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

Heri Interieur
Spuiweg 13
5145 NE, WAALWIJK

Vragen aan Heri Interieur