Het Bierhuis

Beoordeling 10 gebaseerd op 2 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Het Bierhuis
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Het Bierhuis is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Het Bierhuis te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Het Bierhuis heeft 2 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Het Bierhuis.
Gemiddeld wordt Het Bierhuis met een 10 beoordeeld.
Het Bierhuis heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Het Bierhuis

Het Bierhuis is een groothandel in speciaal bier, wijn en sterke drank. Het Bierhuis levert deze spullen aan de horeca in Breda. Naast de groothandel heeft Het Bierhuis een winkel aan de Van Goorstraat 5. In de winkel vindt u 1000+ verschillende bieren. Naast bier zijn er in de winkel ook verschillende soorten wijnen en sterke dranken te vinden. Langskomen in winkel is het zeker waard, in onze winkel beleefd u het bier en de sfeer.

Wat ons uniek maakt is ons grootte en ons constant wisselend assortiment. Naast het assortiment geven wij u advies op maat aan de hand van uw wensen komen we samen tot het beste resultaat. U kunt ons vinden in het centrum van Breda, ondanks het centrum kunt u toch voor de deur parkeren. Als u binnenloopt bij Het Bierhuis is het alsof je je huiskamer binnenloopt.

Het Bierhuis bestaat uit een klein hecht team van 5 man. Die allemaal interesse en expertise hebben op het gebied van bier. De mensen die bij Het Bierhuis werken horen bij de gelukkige die van hun hobby hun baan hebben kunnen maken. Dit zie je dan ook terug in de service. Het personeel is altijd bereid een stapje extra voor je te zetten.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Het Bierhuis
Van Goorstraat 5
4811 HH, Breda

Vragen aan Het Bierhuis