Hoek V.O.F. Havelte

Beoordeling 8,1 gebaseerd op 34 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
85,3%
Tevreden
0%
Ontevreden
14,7%

Hoek V.O.F. Havelte
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Hoek V.O.F. Havelte is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Hoek V.O.F. Havelte te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Hoek V.O.F. Havelte heeft 34 klantbeoordelingen verzameld.
85% is supertevreden, 0% is tevreden en 15% is ontevreden.
85.29% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Hoek V.O.F. Havelte.
Gemiddeld wordt Hoek V.O.F. Havelte met een 8,1 beoordeeld.
Hoek V.O.F. Havelte heeft een NPS score van 71 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Hoek V.O.F. Havelte

Hoek Havelte in Drenthe: Alles voor de tuin, behalve planten en dieren.


Het bedrijf (officieel Handel- en Transportbedrijf W. Hoek en Zn. BV) heeft zich in de achterliggende jaren ontwikkeld tot specialist op het gebied van tuinhout en bestratingen.

Op een terrein van meer dan anderhalve hectare staat een overzichtelijk keur aan tuinmaterialen uitgestald. Een groot assortiment tegen concurrerende prijzen. Of het nu gaat om (sier) bestrating, tuinhout, verschillende split- en grindsoorten, vijvermateriaal, hekwerken, schuttingen, blokhutten of bijzondere accessoires, het is bij Hoek in Havelte te vinden.

Het Havelter bedrijf heeft een boeiende geschiedenis achter de rug. 55 jaar geleden begon vader Willem Hoek op deze door lommer omgeven stek met een agrarisch bedrijfje, zoals er zoveel waren op het platteland. Later zag hij meer brood in de transportwereld. Hij kocht een vrachtwagentje waarmee hij los stortmateriaal van de ene naar de andere locatie vervoerde. Dat gebeurde vooral voor boeren in de buurt. Al snel groeide het wagenpark uit tot 8 auto's.

Een grote tas met stenen aan de weg, bedoeld voor eigen gebruik, zou zorgen voor een heel andere koers. Meermalen werd de ondernemer geconfronteerd met de vraag of de stenen ook te koop waren. de handelsman ontdekte zo een gat in de markt. Begonnen met stenen, breidde Hoek het assortiment uit met tuinhout. Al snel was Hoek erkend leverancier voor hout- en steenproducten aan de groot- en detailhandel. Toen de tuin door de grote massa werd ontdekt als leefruimte was Hoek er als de kippen bij het assortiment andermaal uit te breiden met accessoires. Inmiddels levert het bedrijf aan tuincentra, hoveniers, gemeentelijke instellingen, stratenmakers en niet in de laatste plaats aan de particulier.

Handels- en Transportonderneming W. Hoek en Zn. BV wordt momenteel gerund door Henk Hoek, die een vijfentwintig jaren geleden in de voetsporen van z'n vader trad. 'Van jongs af aan ben ik bij het bedrijf betrokken. Twijfels heb ik eigenlijk nooit gehad. Dat stukje vrijheid zou ik niet graag willen missen. We zijn niet van die "kantoormensen". Henk Hoek word terzijde gestaan door zijn zoon en opvolger Johan Hoek (29). Het is dus nog steeds een familiebedrijf.

Hoek beschikt over een eigen geoutilleerde timmermanswerkplaats, waar alles op het gebied van hout op maat gemaakt kan worden.

Het kan niet anders of de rechtgeaarde tuinliefhebber bruist van de ideeën na een bezoek aan het laagdrempelige Havelter bedrijf.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag

Contact

Hoek V.O.F. Havelte
Eursingerlaan 6
7971 RE, HAVELTE

Vragen aan Hoek V.O.F. Havelte