5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Home Garden Resort
Dirk van den Burgweg 54
3151 XM, HOEK VAN HOLLAND
0174-310527

Home Garden Resort

50%
50%
0%

Home Garden Resort beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Home Garden Resort op basis van 2 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Home Garden Resort wel of niet aan:

  Waar maak je dit nog mee? We zitten niet bij Home and Garden in de buurt (nl. Amsterdam) en hebben onze jacuzzi niet bij ze gekocht, maar ze hebben wel onze problemen verholpen. Na jarenlange ergernis kunnen we nu eindelijk echt genieten.

 • Beoordeling
  7
  Waarom beveelt u Home Garden Resort wel of niet aan:

  Ze staan je altijd netjes te woord.

Schrijf een beoordeling

Over Home Garden Resort

Wij zijn Shirley en Tom Namink van Home & Garden Resort en Green Care tuinaanleg

Iemand die zaken wilt gaan doen met een bedrijf wil graag weten wie er bij dat bedrijf werkt en of die perso(o)n(en) u wel aanstaan.
Wie zijn wij? Wij zijn Tom en Shirley Namink. Samen runnen we Home & Garden Resort.
Iedereen die wel eens bij ons geweest is of gebeld heeft, heeft mij (Shirley) gezien en/of gesproken. Tom is regelmatig de pad op voor afspraken, tuinen bezoeken waar onze mannen in bezig zijn, materialen ophalen voor de tuinen of spa’s en regelmatig spa onderhoud en reparaties aan het doen.

Wij zijn Home & Garden Resort begonnen vanuit Green Care Tuinaanleg. Er kwam steeds meer vraag naar de aankleding van de tuin zoals een spa, tuinmeubelen en sauna’s.
Vandaar dat wij op zoek gingen naar kwalitatief goede merken waar wij achter stonden. Alle producten die wij verkopen willen wij zelf uitgeprobeerd hebben zodat wij er zeker van zijn dat onze klanten goede producten aanschaffen.
In 2007 hebben we Home & Garden Resort opgericht en hebben we de winkel 5 dagen per week open.

ALLES VOOR UW VAKANTIE THUIS
Home & Garden Resort doet er alles aan om van uw fraai aangelegde tuin een vakantie tuin te maken. Genieten op uw eigen terras met een jacuzzi voor de afkoeling of de ontspanning. De buitendouche voor de verfrissing en een buitenkeuken om heerlijke maaltijden te maken.

BUITENKEUKEN
Lekker buiten in de tuin genieten van een heerlijke maaltijd die je op je eigen Napoleon Grill klaarmaakt. Met een groot assortiment grills is voor iedereen de perfecte kookplek te creëren. Bekijk hier de verschillende modellen.

SPA IN JE TUIN
Ben je op zoek naar een spa (jacuzzi) voor in de tuin dan bent je bij ons op het juiste adres. Wij helpen graag om de verschillen in de vele merken wat duidelijker te maken. Juist omdat er zoveel verschil in kwaliteit, comfort, isolatie en nog veel meer is, wil je toch een goede overweging maken.
Want een spa koop je voor heel veel jaren plezier en ontspanning! Bekijk de verschillende modellen van Caldera Spas en Fantasy Spas.

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Home Garden Resort is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Home Garden Resort te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Home Garden Resort ?

Vraag het de specialist