5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
hometeq
Nunhemseweg 63
6081 GG, HAELEN
0614962521

Reviews van hometeq


Beoordeling 9,5 gebaseerd op 2 individuele klantbeoordelingen.

hometeq

100%
0%
0%

hometeq beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met hometeq op basis van 2 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u hometeq wel of niet aan:

  Wij zouden hometeq zeker aanbevelen, omdat het werk zeer vakkundig is gemaakt. hometeq denkt mee om problemen op te lossen, dat kun je van veel bedrijven niet zeggen. Het bedrijf geeft duidelijk aan wat de kosten zijn, en daar komt dan ook niets meer bij, ook al heeft hometeq meer kosten gemaakt, dat wordt dan niet meer berekend.

  Verbeterpunten:
  Wij zouden niet weten wat er nog verbeterd kan worden. Wij zijn zeer tevreden over het werk wat hometeq bij ons heeft gemaakt.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u hometeq wel of niet aan:

  In tegenstelling tot veel bedrijven die het afleveren van standaard werk genoeg vinden, denkt Hometeq verder door en gaat waar mogelijk voor de best passende oplossing. Hierbij rekening houdende met toekomstige ontwikkelingen.

  Verbeterpunten:
  Zo door blijven gaan !!!

Schrijf een beoordeling

Over hometeq

Dit bedrijf is erkend als 5-sterrenspecialist. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Zij staan graag voor u klaar.

Erkend 5-sterrenspecialist

hometeq is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt hometeq te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan hometeq?

Vraag het de specialist