HOTTUBSelect.nl Alkmaar

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

HOTTUBSelect.nl Alkmaar is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt HOTTUBSelect.nl Alkmaar te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

HOTTUBSelect.nl Alkmaar heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met HOTTUBSelect.nl Alkmaar.
Gemiddeld wordt HOTTUBSelect.nl Alkmaar met een 0 beoordeeld.
HOTTUBSelect.nl Alkmaar heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over HOTTUBSelect.nl Alkmaar

Door ruim 10 jaar ervaring kunt u ons elke vraag stellen. Wij kunnen u goed helpen om de juiste hottub te kiezen waar u en uw gezin het meeste plezier van heeft. Dus bent u van plan om een hottub aan te schaffen en wilt u meer informatie, kom dan naar één van onze vestigingen.


Ons adviescentum in Odiliapeel is één van de ruimste showrooms van houtgestookte baden in Europa. Vanuit hier worden alle hottubs en webshop bestellingen geleverd naar de klant in heel Europa, ook voor overige Kirami vestigingen en verkooppunten.

Onze showrooms zijn een extra service ter aanvulling op de webshops.
Dus ook in de showroom profiteert u van onze vaste lage prijzen met de beste prijs-kwaliteit in heel Europa!


Wil je je volledig laten informeren over alle mogelijkheden voor het aanschaffen van een eigen hottub? Maak dan gerust een afspraak met één van onze deskundige adviseurs. Wij bevinden ons op diverse locaties in Nederland. Neem contact op via onze contactpagina of bel onze klantenservice voor een afspraak: tel: +31 (0)413 275566.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

HOTTUBSelect.nl Alkmaar
Oude Helderseweg 85b
1817 BJ, ALKMAAR

Vragen aan HOTTUBSelect.nl Alkmaar