Hout & Zo

Hout & Zo
verzameld geen beoordelingen en ervaringen.

Kwaliteitsscore

Hout & Zo is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Hout & Zo te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Hout & Zo heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Hout & Zo.
Gemiddeld wordt Hout & Zo met een 0 beoordeeld.
Hout & Zo heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Hout & Zo

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Hout&zo. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen.

Bij Hout & Zo kunt u terecht voor allerlei soorten en maten hout tegen eerlijke prijzen. Ook voor maatwerk bent u bij Hout & Zo aan het juiste adres, denk daarbij aan vlonders, veranda's, blokhutten, hekwerken, terrasoverkappingen, carports etc.

Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
13:00 - 17:00
Woensdag
Tijdens de winterperiode alleen op afspraak
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
08:30 - 12:30
Zondag
Gesloten

Contact

Hout & Zo
Pampus 12 A
3251 ND, STELLENDAM

Vragen aan Hout & Zo