5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Hoveniersbedrijf Bart
Van Heeswijkstraat 14
5071 CV , UDENHOUT
06-13416300

Reviews van Hoveniersbedrijf Bart


Beoordeling 9 gebaseerd op 1 individuele klantbeoordelingen.

Hoveniersbedrijf Bart

100%
0%
0%

Hoveniersbedrijf Bart beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Hoveniersbedrijf Bart op basis van 1 beoordeling

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Hoveniersbedrijf Bart wel of niet aan:

  Zeker wel, ons straatwerk ligt er super strak bij en we zijn fijn geholpen. De verhoging hebben jullie ook super opgelost. Fijn dat er nog mensen zijn die met je meedenken ;-)

Schrijf een beoordeling

Over Hoveniersbedrijf Bart

Hoveniersbedrijf Bart is een kleinschalig bedrijf dat opereert vanuit regio Udenhout / Tilburg en voornamelijk werkzaam is in Noord Brabant. Door onze jarenlange ervaring is ons aanbod erg breed geworden. Natuurlijk zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van schitterende tuinen, maar we kunnen meer. Veel meer. Denk hierbij aan het aanleggen, onderhouden en beplanten van tuinen en vijvers. Hiernaast bent u ook voor het zetten van een schutting, het plaatsen van een tuinhuisje en uw sierbestrating bij ons aan het juiste adres! Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons centraal. Een persoonlijke en vertrouwde werksfeer maakt het verschil.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".
Dat is het uitgangspunt van Hoveniersbedrijf Bart. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren, bekijk dan onze klantbeoordelingen.

Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Erkend 5-sterrenspecialist

Hoveniersbedrijf Bart is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Hoveniersbedrijf Bart te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Hoveniersbedrijf Bart?

Vraag het de specialist