5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Hoveniersbedrijf Tuinpassie
Kleine Heitrak 22
5721 SC, Asten
06-51141963

Reviews van Hoveniersbedrijf Tuinpassie


Beoordeling 7 gebaseerd op 1 individuele klantbeoordelingen.

Hoveniersbedrijf Tuinpassie

0%
100%
0%

Hoveniersbedrijf Tuinpassie beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Hoveniersbedrijf Tuinpassie op basis van 1 beoordeling

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  7
  Waarom beveelt u Hoveniersbedrijf Tuinpassie wel of niet aan:

  Wel aanbevelen: prijs - kwaliteitverhouding Niet aanbevelen: slechte communicatie, werk over te lange periode uitgestreken

  Verbeterpunten:
  Sneller handelen, beter communiceren

Schrijf een beoordeling

Over Hoveniersbedrijf Tuinpassie

Gerhard en Marij Leuwerink zijn al jaren als hoveniersbedrijf erkend 5 sterrenspecialist en een begrip in Asten en omstreken. Om niet alleen tuinartikelen te kunnen verkopen, maar ook andere kado artikelen hebben wij Kadoshop 22 gestart. U kunt bij de shop-in-shop Kadoshop 22 terecht voor een goed advies en goede service in de winkel. Sinds 2015 is Tuinpassie officieel erkend als 5-sterrenspecialist. Het keurmerk wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Een goed advies is immers goud waard! Dit neemt hij nu mee naar zijn shop-in-shop te Deurne

Alles voor een tevreden klant
Bij Kadoshop 22 hebben ze vanaf het begin begrepen dat het bij een winkel niet draait om slechts de producten. Een goed advies is immers goud waard. We willen de klant niet slechts een product verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen”, aldus eigenaar Gerhard Leuwerink.
“Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen”.

Erkend 5-sterrenspecialist

Hoveniersbedrijf Tuinpassie is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Hoveniersbedrijf Tuinpassie te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Hoveniersbedrijf Tuinpassie?

Vraag het de specialist