Itho Daalderop Nederland BV

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Itho Daalderop Nederland BV is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Itho Daalderop Nederland BV te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Itho Daalderop Nederland BV heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Itho Daalderop Nederland BV.
Gemiddeld wordt Itho Daalderop Nederland BV met een 0 beoordeeld.
Itho Daalderop Nederland BV heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Itho Daalderop Nederland BV

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Itho Daalderop Nederland BV. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
00:00 - 00:00
Woensdag
00:00 - 00:00
Donderdag
00:00 - 00:00
Vrijdag
00:00 - 00:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

Itho Daalderop Nederland BV
Admiraal de Ruyterstraat 2
3115 HB, Schiedam

Vragen aan Itho Daalderop Nederland BV