5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Janssen Elektro Service
Helmichstraat 17
6851 CB, HUISSEN
026-3251616

Reviews van Janssen Elektro Service


Beoordeling 9 gebaseerd op 1 individuele klantbeoordelingen.

Janssen Elektro Service

100%
0%
0%

Janssen Elektro Service beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Janssen Elektro Service op basis van 1 beoordeling

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Janssen Elektro Service

Janssen Elektro Service staat bekend om de het advies, de kwaliteit, service en garantie. Als klant van Janssen Elektro Service ben je verzekerd van een deskundig advies, onberispelijke kwaliteit, een prima garantie en vooral een in deze tijd ongekende service. Ons bedrijf heeft een eigen werkplaats met gediplomeerde monteurs. Janssen Elektro Service is een erkend servicebedrijf van de merken Bosch, Miele, Loewe en Samsung en Beko. “Ook worden de reparaties zelfstandig uitgevoerd zoals de garantie-reparaties. deze worden snel en vakkundig hier ter plekke worden uitgevoerd.”

“Bij reparaties is er altijd een leenapparaat beschikbaar. Dat geldt ook voor wasmachines en –drogers. We kennen een haal- en brengservice”, vertelt Harco, die ook wijst op de inbouwservice bij het vervangen van (inbouw)keukenapparatuur. “Als de betreffende ‘oude’ maat niet meer verkrijgbaar is, dan kunnen wij de keuken aanpassen voor de nieuwe apparatuur. Dat is uiteraard veel goedkoper dan de gehele keuken vervangen!”

ALLES VOOR EEN TEVREDEN KLANT!
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een Televisie, witgoed of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN
Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren? Bekijk dan onze klantbeoordelingen.

Erkend 5-sterrenspecialist

Janssen Elektro Service is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Janssen Elektro Service te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Janssen Elektro Service ?

Vraag het de specialist