5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Jesse van de Sande Interieurs

0%
0%
0%

Jesse van de Sande Interieurs beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Jesse van de Sande Interieurs op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Jesse van de Sande Interieurs

"JESSE VAN DE SANDE INTERIEURS IS ER VOOR U "

Dat is het uitgangspunt van Jesse van de Sande Interieurs. Jesse van de Sande interieurs is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van maatwerk voor zowel binnen- als buitenmeubelen. In 2011 is het bedrijf opgericht, en heeft sinds die tijd een enorme groei doorgemaakt.

Behalve in het maken van kleinere meubelen en tuinmeubelen, zijn wij ook erg actief in het maken van interieurs en maatwerk. Denk hierbij aan keukens en inbouwkasten. Maar ook renovaties van zolders, badkamers, huiskamers en zelfs uw tuin is bij ons mogelijk.

Jesse van de Sande Interieurs is gericht op de wensen van de klant. Hiervoor maken wij graag een afspraak met u om deze te bespreken. Na uw wensen te hebben aangehoord, geven wij onze mening over uw idee. Zo kijken we wat mogelijk is of wat er eventueel moet worden aangepast om uiteindelijk tot het gewenste eindresultaat te komen.

Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Jesse van de Sande Interieurs is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Jesse van de Sande Interieurs te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Jesse van de Sande Interieurs?

Vraag het de specialist